ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2013 | 04:37

...

εχω βαρεθει αυτο το πραγμα με το τι ειναι σεξυ.καταρχας να ξεκαθαρισουμε κατι. σεξυ ειναι η οποιαδηποτε που πεταει το μπουτι εξω. και ειναι σεξυ γιατι εχεις δει 250 διαφημισεις που σε εχουν βομβαρδισει με μπουτια και κωλους. και σε εχουν βομβαρδισει γιατι καπως πρεπει να φαει και ο καημενος ο γκουτσι. για να προκαλεσουμε ερωτικη ατμοσφαιρα πρεπει να γδυθουμε και να φερθουμε σαν τσολια γιατι αυτο κανει η μεγκαν φοξ που καυλωνει τον αντρικο πληθυσμο. φτασαμε στο σημειο να κρυβουμε το σωμα μας κατω απο ρουχα που θα το τελειοποιησουν με εναν τροπο που δεν ειναι τελειο ρε φιλε. εχω μια φιλη που φρικαρει αν δεν βγει εξω με το τελειο σουτιεν που θα τις κανει το τελειο στηθος. ποιος ο λογος να κολλαει τοσο με την ψευδαισθηση οταν ο αλλος θα δει πως ειναι οταν το δει γυμνο? φρικαρει αν καμια μερα φοραω ριχτη μπλουζα χωρις σουτιεν και μου λεει οτι φουσκωνει περιεργα. φουσκωνει σαν ενα φυσιολογικο ανθρωπινο στηθος γαμωτο νιωσε. δεν εχω κατι με την κοπελα απλα θεωρω οτι ειναι ενα απο τα θυματα ολης αυτης της βιομηχανιας που πουλαει το σωμα οπως στην ουσια δεν ειναι. και στην τελικη ας μιλησουμε γ κατι αλλο. νιωσε εσυ (η οποιαδηποτε) σεξουαλικη..νιωσε πως ειναι η ερωτικη διαθεση να βγαινει απο μεσα σου και κατανοησε τι διαφορα του ειμαι σεξυ απο το ειμαι σεξουαλικη.
1
 
 
 
 
σχόλια
το τι είναι και τι δεν είναι σέξυ είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό.Για μένα σέξυ είναι αυτό που αρέσει σε μένα.Απλά όπως θα έχεις παρατηρήσει οι άνθρωποι δεν επεξεργάζονται απολύτως τίποτα.Καταπίνουν τα πάντα αμάσητα.
Scroll to top icon