ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2013 | 14:02

μάνα μου χρόνια σου πολλά.

είμαι ομοφυλόφιλος. ζω σε ένα νησί της Ελλάδας.δεν το έχω παραδεχτεί στην Μάνα μου γιατί είναι παλαιών αρχών(παρά το νεαρό της ηλικίας της), και δεν θα το πάρει καθόλου καλά. την αγαπάω την Μάνα μου, η ψυχή μου ξέρει πόσο θέλω να της πω, τι ζω και τι περνάω, αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό δεν γίνεται, γιατί εγώ μπορώ να καταλάβω ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι κάτι κακό, ενώ αυτή δεν μπορεί.φοβάμαι πως χάνω όλες τις ωραίες στιγμές μαζί της,θα φύγει μακριά και θα μείνω με το παράπονο ότι δεν την έζησα. αλλά καλύτερα έτσι.να είναι αυτή καλά. και ας μην καταλαβαίνει γιατί είμαστε μακριά και τσακωνόμαστε. να αγαπάτε τις μανάδες σας και να είστε δεμένοι μαζί τους.υγεία αγάπη ευτυχίαΔ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μίλησέ της όσο είναι καιρός. Οι γονείς μας δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Όσο στραβά κι αν το πάρει, κάποια στιγμή θα το καταλάβει ή θα το συνηθίσει. Μια μάνα ποτέ δεν κλείνει την πόρτα στο παιδί της. Αργά ή γρήγορα η σχέση σας (αν χαλάσει) θα αποκατασταθεί και θα είσαι καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό σου. Υποστήριξε την επιλογή σου, αυτό ενδιαφέρει περισσότερο απ'την ίδια την επιλογή ένα σωστό γονέα.
Αν ήμουν στη θέση σου, δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να περάσω όλα τα στραβά και όλα τα καλά και όλα τα δύσκολα και όλα τα τρελά χωρίς η μάνα μου να ξέρει πραγματικά ποιός είμαι. Θα μου φαίνονταν όλα βουνό.Αλλά από την άλλη λένε ότι από τους ανθρώπους πρέπει να ζητάμε τόσα όσα μπορούν να δώσουν.Μακάρι κάποια στιγμή να βρεις τη δύναμη να της το πεις και μακάρι η μητέρα σου να σε εκπλήξει ευχάριστα με την αντίδρασή της.Το έχουν αυτό, ξέρεις. Νομίζεις ότι τις ξέρεις επειδή πέρασες μια ζωή μαζί τους, αλλά σε εκπλήσουν ευχάριστα όταν το περιμένεις λιγότερο και το έχεις ανάγκη περισσότερο.να τις χαιρόμαστε!
Scroll to top icon