ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2013 | 16:14

Σχετικα με τισ Πανελληνιες

δεν μπορω να σας ακουω ολους να κλαιγεστε και να λετε οτι δεν γραψατε και αλλα τετοια..κι εγω εδινα φετος κι εγω περιμενα να παω καλυτερα κι εγω πατωσα σε ορισμενα μαθηματα και σε αλλα εγραψα μετρια!Δεν μπορω να σας ακουω να λετε θα ξαναδωσω απο τη στιγμη που δεν εχουν βγει καν οι βαθμοι..Λιγη αισιοδοξια βρε παιδια..Τι να κανουμε κανεισ δεν εγραψε..δεν ισχυει μονο για εσας αλλα για το συνολο! Οτι εγινε εγινε! Μπορει να περασετε σε μια εξισου καλη σχολη που να μην εχει 18 αλλα 14 χιλιαδεσ μορια και να σας αρεσει περισσοτερο! Ολα για καποιον λογο γινοντε! Ειστε 18 χρονων και κανετε λες και τελειωσαν τα παντα! Ξεχαστε τα ολα,απολαυστε το καλοκαιρι και τισ παρεες σας και μην λετε οτι ηταν χασιμο μιας χρονιας! Ποτε δεν παει τιποτα χαμενο! Αν διαβασες ολη τη χρονια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην περασεις..και αν δεν ειναι στην 1η επιλογη θα ειναι στην 2η στην 3η στην 4η!Auta apo mia thewritikh!
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απολύτως. Εγώ έδινα το 2011, δεν πέρασα, δεν ξαναέδωσα, πήγα σε ιδιωτική. Ειλικρινά δεν πιστεύω πως ασκούμε εμείς αυτή την πίεση στον εαυτό μας, δεν προέρχεται από μας. Πιστεύω πως έχει να κάνει με το περιβάλλον, δηλαδή, από γονείς, που σου τα πρήζουν μέρα-νύχτα να διαβάσεις. Που ακόμη και να μην έχεις τέτοιους γονείς, ίσως να υπάρχουν φίλοι, αδέρφια, συγγενείς των γονέων σου, οι οποίοι κι αυτοί έχουν παιδιά που δίνουν, οπότε δεν θες να πάνε εκείνα καλά και συ όχι. Βέβαια και αυτό πάλι θα το νιώθεις αν έχεις γονείς που νοιάζονται υπερβολικά πολύ για την γνώμη των άλλων. Οπότε ναι, παίζουν πολλά ρόλο, σίγουρα όχι εσύ. Εκτός αν είσαι απ' αυτούς που τρελλαίνονται που δεν πήραν 20 και πήραν 19,8. Όπως και να 'χει, relax guys!
Scroll to top icon