ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2013 | 14:03

Κρά κρά κρά

Θέλεις την αλήθεια;Ωραία.Όταν αποφάσισα να κάνω σχέση μαζί σου μου άρεσες. Δεν είχα κάνει ποτέ σχέση κι έπεσα με τα μούτρα. Αλλά ξεκινήσαμε ως φίλοι. Το θυμάσαι;Ε λοιπόν κάθε φορά που σε χώριζα ήταν γιατί ήλπιζα να βρω κάποιον άλλον.Κι επειδή δεν έβρισκα γύριζα πίσω σε σένα γιατί δεν ήθελα να είμαι μόνη.Το σεξ μαζί σου ήταν χάλια. Εκτός από τις αρχές που ήμουν ερωτευμένη μαζί σου.Δεν ήρθα σε οργασμό ποτέ.Δεν ξέρεις να κάνεις τίποτα σωστά.Η αλήθεια είναι ότι σ'αγάπησα.Αλλά σε κάποια φάση υπήρχε μόνο ο εγωισμός μου.Κι εσύ ήθελες να με παντρευτείς κιόλας.Ο δικός μου έρωτας κράτησε πολύ λιγότερο από τον δικό σου.Κάλυπτες τις ανασφάλειές μου.Γιατί είμαστε όλες πουτάνες κατα βάθος. Χέστηκα κι αν μου επιτεθείτε κοριτσάκια ρομανδικά.Αν σας τύχαινε ένα καλό μωρό, λίγο να σας έδινε σημασία θα τα ξεχνούσατε όλα.Γιατί όλες αυτό θέλετε. Όπως κι εγώ. Να νιώσω ότι υπάρχω.Κι εγώ νόμιζα ότι ήμουν καλό κοριτσάκι.Μέχρι που βρέθηκα να πηδιέμαι με ένα μανάρι σε ένα νησί.Και ξέρετε τι? Μ'αρεσε. Ναι μ'αρεσε.Όσοι αγαπάτε δεν ξέρετε να πηδάτε, κι όσοι πηδάτε δεν ξέρετε να αγαπάτε.Άπαξ και σ'αγαπήσει ο άλλος σε βλέπει σαν κρυσταλλινη κούκλα και φοβάται να σε αγγίξει.Άμα δεν σ'αγαπάει σε πηδάει σωστά.Αι στο διάολο τώρα κι εσείς κι η αγάπες σας.Ούτε μονογαμικοί είμαστε, ούτε αισθήματα υπάρχουν.Όλα γύρω από το σεξ περιστρέφονται εκ φύσεως.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν με νοιάζει το τι έκανε η εξομολογήτρια. Δεν με νοιάζει ποιος μαλάκας την ερωτεύτηκε και την πάτησε, ούτε με πιο τεκνό πηδιότανε. Αλλά ρε κοπέλα μου κόψε κάτι... σιγά... μην το παίζεις μοιραία γκόμενα. Μην το παίζεις το καλό κοριτσάκι που εκμεταλέυτηκε το μαλάκα της και μετά πήγε και έκανε τρελό σεξ με ένα μανάρι με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε femme fatale. Αυτές δεν γράφουν στο lifo. Αυτές τώρα είναι Μύκονο και τρώνε τα λεφτά 20 μαντραχαλάδων... Το σεξ το λάτρεψαν τόσο πολύ μόνο οι αχαίρευτοι και οι τεμπέληδες. Και ακόμα και αυτοί κάποτε το βαρέθηκαν. Περίμενε λίγο και θα το βαρεθείς και συ, δεν θα είναι τόσο γαμάτο όπως το περιγράφεις. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή... όπως καριέρα, οικογένεια, αγάπη, ιδανικά, αξίες κ.ο.κ. Όταν φυτρώσουν λίγα παραπάνω κύτταρα μέσα στο κούτελο σου, ίσως το καταλάβεις. Το με ποιον γκόμενο κυκλοφορείς και με ποιον κοιμάσαι, σε λίγα χρόνια θα έχει μικρή σημασία... πολύ μικρή σημασία... και για σένα και για τους άλλους. Στην τελική αν τα πράγματα ήταν έτσι όλες οι γυναίκες θα ήταν π**τανες και όλοι οι άνδρες θα έτρωγαν τα λεφτά τους σε αυτές της π**τανες. Το γεγονός ότι δεν συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία τουλάχιστον των ανθρώπων έχει λίγο μυαλό ακόμα.
Το πέος πολλές αγάπησαν. Αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν πρόκοψαν. Να αγαπάς το πέος όσο θες και να κάνεις ότι γουστάρεις, από κει και πέρα αν έχεις συνείδηση και λίγο ηθική όμως, δεν θα κάτσεις να παρασέρνεις αυτά τα αγοράκια που αγαπάνε και δεν ξέρουν να πηδάνε όπως λες και να τα εκμεταλεύεσαι.
Scroll to top icon