ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2013 | 04:17

Περί μεγέθους

Είμαι 24 χρονών και δεν έκανα ποτέ μου σεξ, ούτε καν φίλησα ποτέ μου καποια. Όχι ότι δεν είχα τις ευκαιρίες, αλλά συνειδητά τις απέφευγα. Απέφευγα σε όλη μου τη ζωή το σεξ, τις σχέσεις, τις γνωριμίες με αυτές που μου άρεσαν. Κι όλα αυτά επειδή νιώθω κόμπλεξ (είναι η σωστη λέξη;) για το μέγεθος μου. Πραγματικά ολόκληρη η ζωή μου κατάντησε να περιστρέφεται γύρω απ' αυτό το θέμα. Ντρέπομαι να χρησιμοποιώ δημόσια ουρητήρια/κοινόχρηστα ντους, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό αρνητικά η αυτοπεποίθησή μου και η κοινωνική μου ζωή κι όσο αγορά τις γυναίκες τα προανέφερα. Ο λόγος που αποφεύγω τις σχέσεις είναι ο φόβος ότι δεν θα ικανοποιήσω, ο φόβος του πως θα αντιδράσει η άλλη και χίλιοι δυο άλλοι φόβοι. Δεν το συζήτησα ποτέ με κανένα αυτό και κανένας οικείος μου δεν γνωρίζει ότι με απασχολά τόσο το συγκεκριμένο θέμα ή ότι δεν είχα ποτέ σεξουαλική σχέση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης ρε παιδιά, αυτό το "να μείνουμε φίλοι;" πιστεύει κανείς ότι αυτός που το ρωτάει, εννοεί την ερώτηση; Ναι όσο εννοεί και την άλλα ατάκα "δεν είμαι σε φάση σχέσεις, θέλω να είμαι με φίλους". Όλα αυτά σημαίνουν ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Ναι καλά νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουν οι οικείοι. Όταν είσαι όλη μέρα κλεισμένος μέσα ή βγαίνεις μόνο με τον κολλητό τι νομίζεις, ότι πιστεύουν ότι τα βράδια μεταμορφώνεσαι στον γ@@@@ της γειτονιάς; Σύνελθε.
Scroll to top icon