ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2013 | 01:15

Queen

Άραζα σήμερα με παρέα πίνοντας μπύρες, ώσπου σε κάποια φάση βλέπω όλους όσους κάθονται γύρω μου (και πιστέψτε με, ήταν πολλοί) να γυρνάνε το βλέμμα σε κάτι που βρισκόταν πίσω μου. Γυρνάω και γω και τι να δω? 3 καμήλες! Όχι κυριολεκτικά, αλλά κάπως έτσι ήταν. Όλες κοντά στο 1,90 (εννοείται πως σε αυτό συνέβαλαν τα 15ποντα και βάλε παπούτσια τους), οι 2 ξανθές και η άλλη μελαχρινή. Δύο από αυτές φορούσαν κάτι κυριολεκτικά ανύπαρκτα σορτσάκια και η τρίτη ένα φόρεμα (ο θεός να το κάνει) που πραγματικά προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του και να κρύψει τον κώλο της.Οι κοπέλες φαινόταν να απολαμβάνουν και με το παραπάνω την προσοχή που τώρα ήταν στραμμένη επάνω τους. Θα μου πεις αν δεν την απολάμβαναν δεν θα ντύνονταν και έτσι. Ώσπου σε κάποια φάση βλέπω ένα γεροδεμένο τύπο γύρω στα 20 να σηκώνεται και να τις πλησιάζει. Απευθυνόμενος στην Miss Σορτσάκι 1 της λέει "κοπελιά από εδώ είσαι?" Αυτή μάλλον αποφάσισε να το παίξει αδιάφορη-ίσως και δύσκολη, σίγουρη πως ήταν ακόμα ένας άντρας που έπεσε στα δίχτυα της δύναμης του εσωτερικού της κόσμου. "Όχι δεν είμαι από δω. Και μας συγχωρείς τώρα αλλά βιαζόμαστε, μας περιμένουν" είπε με υφάκι. Και της απαντάει άνετα ο τύπος με ένα χαμόγελο. "Απλά ήθελα να ενημερώσω εσένα και τις φίλες σου ότι το τσίρκο είναι από την άλλη πλευρά της πόλης." Και με αυτήν τη φράση γύρισε στην παρέα του ενώ όλοι γύρω μου άρχισαν να γελάνε και να χειροκροτούν. Περιττό να πω πως και οι 3 είχαν μείνει σύξυλες - αμφιβάλω αν υπήρξε ποτέ κάποιος που να τους είχε μιλήσει έτσι στο παρελθόν και ειδικά μπροστά σε όλο αυτόν τον κόσμο. Έφυγαν όπως όπως έχοντας χάσει αρκετό από το αρχικό τους τουπέ. Ίσως τις ξευτίλησε παραπάνω από όσο έπρεπε. Προσωπικά όμως χάρηκα που είδα πως η αντίδραση του κόσμου ήταν αυτή που θα άρμοζε απέναντι σε τέτοια άτομα. Ρε κορίτσια μην ξευτιλίζεται τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να γυρνάτε σαν λατέρνες για να σαν προσέξουν. Όπως είπε και ο Καβάφης"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,τούτο προσπάθησε τουλάχιστονόσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις" Μία αξιοπρέπεια μας έχει μείνει και μας. Προσπαθήστε να την διατηρήσετε. Φιλικά ΑΥΓ: Ο τίτλος άσχετος, απλά ακούω Queen καθώς το γράφω. Α ρε Freddie..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειδικά ο Freddie, ο βασιλιάς του περίεργου και του εκκεντικου, θα καταχειροκροτούσε την πράξη σου. Μπράβο που έβαλες ταμπέλα σε τρεις κοπέλες και μετά τις έκανες να νιώσουν άσχημα. Κι όλα αυτα γιατι; Επειδή χαλουσαν τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ αισθητική. Μάντεψε ποιος δεν νοιάζεται για την αισθητική σου: ΚΑΝΕΙΣ. Όσο καρνάβαλοι κι αν ήταν οι κοπέλες, όσο ύφος και να είχαν, δεν ενόχλησαν κανέναν. Ντροπή σου να περιγράφεις την αντιδρασή ενός βλακέντιου και να χαίρεσαι κιόλας. Είσαι κι εσυ, δυστυχώς, εξίσου ανόητος.
Scroll to top icon