ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2013 | 01:18

holly shit!!

τον τελευταιο καιρο ολοι οι γνωστοι μας, ρωτουν εμενα και τον κολλητο μου ''γιατι δεν τα φτιαχνετε; αφου ταιριαζετε τοσο πολυ''. στην αρχη ξεσπουσαμε στα γελια μετα λεγαμε οτι αποκλειεται και οτι θα πλακωνομαστε και τωρα ειμαστε πιο μαγκωμενοι.. για την ακριβεια ειχαμε μια αβολη στιγμη που νομιζω ηταν κατι παραπανω.. δεν ρισκαρω να χασω τον καλυτερο μου φιλο μετα απο τοσα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Η φιλια απο τη στιγμη που μπαινει μεσα το ερωτικο στοιχειο παυει να υπαρχει και δεν μπορεις να δεις μετα ξανα τον αλλο ευκολα σαν απλο φιλο.Προσωπικα δεν πιστευω οτι αν σ'αρεσει πολυ στην πορεια και τον θελεις σημαινει οτι τον χανεις απο φιλο,απλα αυτο που εχετε γινεται κατι παραπανω.Εξαλλου τις περισσοτερες φορες αν ταιριαζεις με το αλλο φυλο σαν φιλοι,ειναι πολυ πιθανο να ταιριαζετε και σαν ζευγαρι.Απο τη στιγμη που ειχατε μια αβολη στιγμη οπως λες,σημαινει οτι ηδη εχει αρχισει να αλλαζει η σχεση μεταξυ σας και μενει να αποφασισετε τι θελετε.
Scroll to top icon