ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2013 | 00:55

Έχω άδικο;

απαντησε με τη φραση "μωρο μου" σε μια ερωτηση της κολλητης μου- μπροστα μου- ισχυριζοντας μετα το εξης: οτι σκεφτοταν εμενα κι οτι ηθελε σε μενα να μιλησει, αλλα μπερδευτηκε..δεν εχει ξαναμπερδεψει ποτε ετσι στο παρελθον, αλλα πρεπει να γουσταρε μια αλλη φιλη μου κανοντας της κοπλιμεντα μπροστα μου και της μιλαγε ενω εγω ειχα τσακωθει μαζι της ενω του χα πει να μην της μιλαει. και εκτος αυτου 1 μερα πριν κλεισουμε 1 χρονο μιλησε σε ενα απωθημενο του να το πω?!? λεγοντας την ομορφη και αν θα ερθει στο χωριο το καλοκαιρι και τετοια... εχει κανει πολλες αλλες τετοιες ανωριμοτητες, αλλα μ χει δειξει με πολλους τροπους οτι εχει αλλαξει... επομενως, τι σ*α*α να βαλω τωρα εγω στο μυαλο μου....?!?!?!
1
 
 
 
 
σχόλια
άδικο έχεις.. Και εγώ μια φορά είπα την νύφη μου μωρό μου, αλλά με ρώταγε κάτι βλακείες που ρώταγε και η κοπέλα μου.. Δεν είναι δύσκολο να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος, ειδικά άμα σε σκεφτόταν..
Scroll to top icon