ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2013 | 12:43

ο αδερφός μου

νέος (25), ωραίος, σπουδαγμένος, με δουλειά, λεφτάκια, αυτοκινητάκι, πολλούς φίλους κτλ κτλ έχει μπλέξει με αλβανίδα, μπαργούμαν, παντρεμένη (σε διάσταση και καλά), που ντύνεται με λεοπάρ και έχει κόκκινα τεράστια νύχια με στρας. δεν είναι χαζοέρωτας του μήνα, κρατάει σχεδόν 2 χρόνια. έχουμε φίλοι και γνωστοί φρίξει! ότι και αν του λέμε αυτός δεν παίρνει από λόγια. πως σκατά τον συνεφέρουμε???
1
 
 
 
 
σχόλια
κανεις σαν γεροντοκορη τωρα... ή σαν την ψωναρα μανα που θελει νυφη κατα παραγγελια για να κανει φιγουρα. αν ο αδελφος σου περναει καλα εσας τι σας νοιαζει? πανω σας καθεται? εκτος αυτο εχεις σκεφτει ποτε οτι η δραση προκαλει αντιδραση? και να την εχει βαρεθει με τοση μυρλα απο ολους ακομα και απο τα αδεφια του και μονο για να μην σας δωσει τη χαρα ή να τον πρηζετε ποσο καλα εκανε που συνηλθε κραταει αυτη τη σχεση. αφηστε το παιδι ησυχο και ασχοληθειτε ολοι με τις δικες σας ζωες και σχεσεις!
Scroll to top icon