4.9.2013 | 13:14
θα ηθελα γνωμες απο νοικοκυρες
ειναι πολυ κακο-βρωμικο-εστια μικροβιων να παιρνω το βετεξ που εχω στην κουζινα κ τοχω για να σκουπιζω παγκο,φουρνο,νεροχυτη,τραπεζαρια κλπ(δλδ μονο για την κουζινα) κ να το χρησιμοποιω που κ που για να σκουπιζω-σφουγγαριζω καποιο σημειο-λεκε στο πατωμα/μαρμαρο?ολες οι φιλες μου κ οσες νοικοκοιρεσ ξερω μου λενε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιεις το ιδιο βετεξ κ για τις επιφανειες της κουζινασ κ για το πατωμα γιατι ειναι πολυ επικινδυνο να μαζεψει μικροβια κ αυτα να μεταφερθουν σε ολη την κουζινα.αλλα δεν ειπα οτι το εχω κ για σφουγγαριστρα για το πατωμα, καποια σημεια μονο.κ εννοειται το πλενω καλα μετα απο καθε χρηση..απλα αν πχ την ωρα που μαγειρευω μου πεσει κατι κατω κ γινει λεκες αντι να παρω τη σφουγγαριστρα,σαπουνιζω κ μετα κανω εκεινο το σημειο με το βετεξ.εσεις τι λετε?