ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2013 | 22:15

Γράμμωση στο γυμναστήριο - καθαρη πρωτεινη

Λοιπον...εχω κάποιες απορίες και θέλω να μου πειτε την γνώμη σας όσοι ασχολείστε... Ξέρω οτι ειναι πολυ βασικό η σωστή διατροφή για την γράμμωση , την οποία και εφαρμόζω παράλληλα με το γυμναστήριο, στο οποίο ειμαι και αρχάριος ! Δλδ εχω ξεκινήσει κάτι λιγότερο απο μηνα , αν και πηγαινω μερα παρα μερα , εχω ενθουσιαστεί :)... Θα ήθελα να σας ρωτήσω ...1) Πότε ειναι σωστό να ξεκινήσει κανεις καθαρή πρωτεινή ; Απο την αρχή ή αφού χάσει κάποιο λίπος πρώτα ; Ας πουμε μετα απο καποιους μηνες..2)Ποια θεωρειτε καλυτερη περιπτωση καθαρης πρωτεινης ; Πχ εχω διαβασει πολυ καλα λογια για την iso dymatize 100 , λενε οτι ειναι η καλυτερη ...Αν και καπως τσιμπημενη στην τιμη.. Ξέρετε κάποια το ίδιο καλή αλλά πιο οικονομική ;3)Οποιαδήποτε αλλη συμβουλή για γράμμωση δεκτή :)ps. Μόνο μην αρχισετε τα ''μην παιρνεις πρωτεινες'' κτλ πλιζ !
2
 
 
 
 
σχόλια
θα θελα και εγω μια μικρη βοηθεια σε κατι...ειμαι 18 χρονο τρωω καλα (πιστευω) αλλα δεν περνω γραμμαριο πανω μου...και δεν γυμναζομαι η αληθεια ειναι αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αρχισω σιγα σιγα και ηθελα να αγορασω καποια οργανα π.χ βαρακια μονοζυγο ετσι χαλαρα και θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να παρω προτεινη διοτι εχω στην ακρη καποια μαζεμενα λεφτα,και θα ηθελα και την γνωμη σας εδω περα!!!τι λετε παιδια αξιζει???????
Scroll to top icon