22.9.2013 | 04:09
Πρώτη μέρα σερβιτόρος
Σπουδάζω μακριά από τον τόπο μου και επειδή τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα έκανα μια γύρα στις καφετέριες τις περιοχής αναζητώντας για δουλειά!Έτσι λοιπόν για καλή μου τύχη με πήραν στην ποιο καλή καφετέρια της περιοχής σερβιτόρο και όταν λέω ποιο καλή εννοώ από την άποψη ότι μαζεύει τον ποιο πολύ νεανικό κόσμο του τόπου!Έγραψα εδώ λοιπόν για να μοιραστώ έναν προβληματισμό μου η μάλλον 2...Ας ξεκινήσω από τον λιγότερο σοβαρό προβληματισμό μου που είναι ότι είμαι λίγο ντροπαλός και έχω λίγο στρες για τις πρώτες μέρες στην δουλεία μέσα σε τόσο κόσμο κάπως με στρεσάρει η ιδέα αλλά δεν νομίζω να υπάρξει θέμα γιατί δεν ντρέπομαι και τόσο υπερβολικά και μάλιστα πιστεύω θα μου κάνει και καλό αυτή η δουλειά να βγάλω από πάνω μου κάθε ίχνος ντροπής και να γίνω ακόμα ποιο κοινωνικός από ότι είμαι μέσα σε τόσο κόσμο!Τώρα ο μεγάλος μου προβληματισμός που μέσω εκείνου δημιουργείτε και η ντροπή που σας είπα παραπάνω είναι ότι δεν έχω ξαναπιάσει δουλειά σερβιτόρος και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ιδέα από δίσκο..Έτσι λοιπόν είμαι πολύ στρεσαρισμένος για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μου φύγει καμιά ώρα ο δίσκος σε κανενός το κεφάλι και αν όχι σε κεφάλι τότε 99.9% κανένα ποτηράκι θα μου φύγει!Στον μαγαζάτορα φυσικότατα του είπα ψέματα ότι έχω ξανά κάνει σερβιτόρος και δεν άργησε να τηλεφωνήσει καθώς είμαι και ωραίο παιδί για αυτή τη δουλειά!Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι και στην περίοδο της κρίσης δεν σε παίρνει να πεις ότι δεν έχεις εμπειρία αλλά τώρα τι κάνω?Κανένα tips για το δίσκο?Κάνω στο σπίτι εξάσκηση και τα πάω καλά αλλά έχει διαφορά στο σπίτι με 3,4 ποτηράκια μόνο και άλλο στην καφετέρια και μάλιστα στην συγκεκριμένη που βλέπω όταν πάω ακόμα και τις καθημερινές γύρο στα 10 ποτήρια!Έχετε δουλέψει εσείς?Πώς ήταν η πρώτη σας μέρα?Σπάσατε τίποτα?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!