ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2013 | 12:19

έχω γεννέθλια :)

και επειδή όσο περνάνε τα χρόνια όλο και περισσότεροι ξεχνάνε να πουν χρόνια πολλά..αποφάσισα να σας το πω και να διαβάσω καμιά ευχή, έστω και από άγνωστους! μερικές φορές είναι ελπιδοφόρο και καλμάρει πολύ την ψυχολογία, έστω και έτσι.Πολύ θα ήθελα να έκανα μίνι παρτάκι σπίτι με μερικούς φίλους όπως παλιά. Ομως πλέον έχουν οικογένειες, έχουν τα παιδιά τους, έχουν "υποχρεώσεις"....Στο κάτω κάτω εγώ δε θα ήθελα να έρθουν μαζί με τα έτερον ήμισυ μιας και δεν υπάρχει και ιδιαίτερη συμπάθεια και καμιά επαφή κιόλας, ούτε και με τα παιδιά μαζί. Θα ήταν πάρτυ γεννεθλίων δικό μου και όχι να γίνει παιδική χαρά ή όλη φάση.Θα ήθελα τους φίλους μου όπως παλιά που γελάγαμε, λέγαμε ιστορίες και παίζαμε ταμπού μέχρι να κουραστούμε και φεύγανε όλοι χαμογελαστοί..Αυτά όμως ανήκουν στο "θα ήθελα", ούτε λεφτά υπάρχουν, αλλά κυρίως ούτε και διάθεση για να δοκίμαζα να έκανα και με νέες γνωριμίες που έχω...Θα τα περάσω όπως ακριβώς θέλω βάση της παρούσας κατάστασης, μόνη μου!χρόνια μου πολλά λοιπόν!
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ εγωιστικό μου ακούγεται αυτό το θέλω να περάσω ωραία με φίλους μου αλλά χωρίς τους δικούς τους. Και ακόμα πιο περίεργο το δεν θέλω να επενδύσω σε νέες φιλίες αφού οι παλιές δεν με καλύπτουν πια.. Ισως γι αυτό είσαι μόνη σου τέτοια μέρα..
Scroll to top icon