ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2013 | 19:23

Απογοήτευση

Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι φοιτητής σε άλλη πόλη από εκείνη που μεγάλωσα. Τρομερά κοινωνικός/δημοφιλής δεν ήμουν ποτέ. Αυτά τα 5 χρόνια όμως νιώθω ότι πραγματικά έχω πιάσει πάτο. Κανονική σχέση δεν είχα μέχρι στιγμής και από παρέες και φίλους τα άτομα που συναναστρέφομαι είναι λίγα. Η μόνη σταθερά είναι οι φίλοι που έχω από το λύκει, οι οποίοι όμως δεν είναι εδώ και η επικοινωνία μαζί τους αναπόφευκτα είναι πιο αραιή.Σήμερα συνειδητοποίησα ότι αν και βγαίνω σχετικά συχνά, σε αυτή την πόλη έχουν περάσει μήνες από την τελευταία φορά που κάποιος από μόνος του με πήρε τηλέφωνο/μου έστειλε μήνυμα για να βγούμε έξω, να δούμε καμιά ταινία, να αράξουμε σε σπίτι. Δηλαδή αν πάψω να υπάρχω παίζει και να μη το πάρει χαμπάρι κανείς. Μπορεί να μην είμαι ο πιο εύκολος χαρακτήρας και να είμαι σχετικά κλειστός, αλλά δε ξέρω τι έκανα για να το αξίζω αυτό. Τόσο μαλάκας και βαρετός είμαι πια;Φοιτητικά χρόνια my ass. Πλέον δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ανυπομονώ να πάρω το πτυχίο μου να σηκωθώ να φύγω, αλλά ακόμα κι έτσι, νιώθω ότι δε θα αλλάξει κάτι.
1
 
 
 
 
σχόλια
για κοψε τα τηλεφωνα για μια βδομαδα και θα δεις πως θα σε αναζητησουν...αντε μη σε παιρνει απο κατω νεο παιδι...τι νομιζεις πως ολοι στη φοιτητικη ζωη τους ηταν σουπερ δημοφιλεις?
Scroll to top icon