ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2013 | 02:50

Επιτέλους ραντεβού!

4-5 χρόνια. Τόσο έχω να βγω ραντεβού με κοπέλα. Μέχρι και δεκαετία άλλαξα στη ζωή μου (28->32) και καριέρα! Και να πω τη μαυραλήθεια μου: έχω κλάσει πατάτες!! Εντελώς άκομψο, αλλά είναι ότι πιο κοντινό στο άγχος που με έχει κατακλύσει.Έχοντας ρίξει το βάρος μου κυρίως στην δουλειά αυτά τα τελευταία χρόνια, κάπου το πράγμα άρχισε να χωλαίνει. Και κάπου εκεί παραδέχτηκα αυτό που φοβόμουν (και ακόμη φοβάμαι): έχω ανάγκη από κάποιον άνθρωπο στην ζωή μου να με καταλάβει, να με με νιώσει, να με στηρίξει και όλα αυτά να της τα επιστρέψω στο πολλαπλάσιο. Αλλά δειλιάζω. Θες οι απογοητεύσεις που έχω γευτεί? Θες το κόλλημα μου με την δουλειά και η προτεραιότητα που της έχω δώσει?Κι ύστερα είναι και τόσα που έχω να σκεφτώ για αύριο:Πώς να συμπεριφερθώ? Πόσο να το τραβήξω? Αν δεν στρώσει το πράγμα, πώς θα την αντιμετωπίσω στο γραφείο από Δευτέρα? Πόσο ειλικρινής να είμαι? Να είμαι αυτός που είμαι, ή αυτός που θέλει να δει εκείνη?Και η άκυρη απορία που μου γέννησε συμβουλή φίλου: να της δείξω κάποια επιτηδευμένα σημάδια καγκουρωσύνης και ότι την χρειάζομαι για να με συνεφέρει στον ίσιο δρόμο (π.χ. να πληρώσουμε μαζί τον λογαριασμό, να καφρίσω την κουβέντα κλπ), ώστε να την βάλω στο τριπάκι ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ που γουστάρουν οι γυναίκες για τις σχέσεις τους?Άιντε να δω πώς θα κολλήσει ύπνος!
2
 
 
 
 
σχόλια
ωωωω πολυ χαιρομαι που σε βοηθησα αγνωστε φιλε :)) η εστω σου ανεβασα ολιγον την ψυχολογια....ευχομαι να ευχαριστηθεις το ραντεβου σου με το κοριτσι και να εχετε και συνεχεια...ολα αυτα που εγραψα ειναι πραγματα που τα ολοι εχουμε περασει λιγο πολυ (αγχος για το ραντεβου,τι θα πουμε,τι θα κανουμε κλπ)ακομη και αν δεν παει καλα -λεμε τωρα :)- φυσικα δε θα κανεις αλλο τοσο να βγεις ραντεβου,στη βραση κολλαει το σιδερο...η ουσια ειναι να ξεκολλησεις και να προχωρας γι αυτο και σου εγραψα για να δεις την αποψη μια μεσης γυναικας.και το μερος καλο, η ιδεα της ακροπολης στο "πιατο" ολες τις γοητευει...(στο δευτερο ραντεβου καλο ειναι να κανεις κατι διαφορετικο εντελως-καμια μεζεδοκατασταση-τσιπουρα,ρακομελα κλπ για ποικιλια ή σινεμα και πιτσα). περιμενω νεα αυριο οκ???υγ... αυτη τη στιγμη ειμαι στο πατρικο μου στην αθηνα αλλα τον τελευταιο χρονο ζω στη βορεια ευβοια :)
εισαι 32 δεν εισαι 20 να καγκουριασεις αντε μην ακους τις μλκιες του φιλου σου διοτι για 2ο ραντεβου δεν το κοβω.Επισης μην εισαι συνεχως "οτι θες εσυ καλη μου".Χρειαζεται μια μεση κατασταση,Εφοσον σιγουρα θα εχεις αγχος ψιλοσχεδιασε στο μυαλο σου τη βραδια και κανε προτασεις.Αν θελει κατι αλλο φυσικα κανετε αυτο που ζητα αλλα αφου εχεις κανει προταση...(μη σε περασει για μαλθακο).Θ συμπεριφερθεις νορμαλ χαμογελαστος,ευγενης και τζεντλεμαν, δε θα αρχισεις τα χουφτωματα (χεχε) απλα αν καταλαβεις πως σε θελει θα δωσεις ενα φιλι στο τελος (αν εχεις ενστικτο πως της αρεσεις και περναει καλα να τη φιλησεις μην κολωσεις ειναι ξενερωμα), αν τελικα δεν κατσει η φαση η δεν περασετε τοσο καλα απο δευτερα παλι χαμογελαστος και ευγενικος και αν σου δωθει η ευκαιρια πες της κατι του τυπου "ενταξει δεν ηταν το τελειο ραντεβου αλλα δε χρειαζεται να μη μιλαμε η να ειμαστε νευρικοι στο γραφειο μεταξυ μας,ολα καλα"Αν τελικα δεις πως ενω ειστε στο ραντεβου αγχωνεσαι τοοοοσο πολυ και δεν την παλευεις,πες της πως εχεις να βγεις πολυ καιρο ραντεβου γιατι ειχες μια μεγαλη σχεση (οποτε στη σχεση δεν εβγαινες ραντεβου) και εκανες καιρο να την ξεπερασεις, σιγουρα θα κολακευθει που ειναι το 1ο ραντεβου μετα απο πολυ καιρο...μην της πεις τους αληθιμους λογους που δεν εβγαινες ραντεβου γιατι εισαι νεο παιδι και ισως σκεφτει πως κατι συμβαινει με σενα :-S.Σαν γυναικα πλεον 35 χρονων θα σου πω το εξης,καλο ειναι να πληρωσεις εσυ το λογαριασμο στο πρωτο ραντεβου.Εγω ποτε δεν σκεφτομουν πως ειμαι γυναικα αρα με κερνανε,δεν ειχα αυτη τη νοοτροπια ποτε...απλα ειναι ομορφη κινηση στο πρωτο ραντεβουΑν κανει κινηση να πληρωσει να μη δεχτεις με τιποτε και να μην πεις την αλλη φορα πληρωνεις εσυ (κατ εμε ειναι βλακεια)...αν το πει εκεινη ομως σημαινει πως της αρεσεις και ειναι σωστη :))αληθεια που θα πατε? (σε τι στυλ μαγαζιου εννοω).καλη τυχη αγνωστε :)
Scroll to top icon