ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2013 | 01:16

Αυνανισμος

Ο αυνανισμος θεωρειται αμαρτια. Για ποιο λογο ομως; Τι ακριβως αμαρτια ειναι; Τα γεννητικα μας οργανα μας προσφερουν μια ευχαριστηση, ενα αισθημα οργασμου. Σε τι επηρεαζει αυτο την πιστη μας στον Θεο; Μηπως αυτα ειναι υπερβολες; Ποιος ακριβως εχει καταγραψει τα λογια του Θεου σε σχεση με αυτο το πραγμα; Ειμαι κοπελα. Θεωρω τον εαυτο μου πιστο στην θρησκεια μου. Ομως καποια πραγματα μου δημιουργουν ερωτηματικα. Υ.Γ.Οποιος δηλωνει αθεος κτλπ. ας απαντησει, αλλα τουλαχιστον ας μην βρισει. Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οπου θελει και δεν εχεις δικαιωμα να τον κρινεις αφου δεν με ξερεις δεν σε ξερω , και δεν σε επηρεαζω πουθενα στην καθημερινοτητα και τον τροπο ζωης σου!
4
 
 
 
 
σχόλια
Η φύση ή ο Θεός – διατυπώστε το όπως θέλετε ανάλογα με το αν είστε πιστοί ή άπιστοι – φύτεψε μέσα στον άνθρωπο αλλά και σε όλα τα θηλαστικά αυτό το πολύ ισχυρό αίσθημα της ηδονής προκειμένου να εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η διαιώνιση των ειδών. Με άλλα λόγια, το φύτεψε για να σιγουρέψει ότι όντως θα γίνεται η διαιώνιση αφού τα θηλαστικά θα προβαίνουν σε αυτή χάρη στην ηδονή που νιώθουν από την σχετική πράξη. Αυτό λοιπόν το οποίο λέει η θρησκεία είναι: χρησιμοποίησε το για το λόγο που σου δόθηκε, δηλαδή για να διαιωνίσεις το είδος. Και μάλιστα χωρίς απολύτως κανένα περιορισμό ! Μπορείς να κάνεις όσο σεξ θέλεις με τον / την σύζυγό σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τελειώνεις μέσα και να αποκτήσεις όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά. Όχι μόνο δεν το απαγορεύει η θρησκεία , αλλά το ζητάει, το ευλογεί, εύχεται γι΄ αυτό. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, ένας όμορφος χριστιανός όντως που νυμφεύθηκε μία όμορφη χριστιανή όντως και που μεταξύ τους νιώθουν έρωτα και αγάπη (πράγμα, σας διαβεβαιώνω, όχι σπάνιο)παίζει να έχουν κάνει το πιο γαμάτο - και με τις ευλογίες της Εκκλησίας ! - σεξ που θα μπορούσε να γευτεί κάθε άνθρωπος: ποτέ δεν έβαλαν προφυλακτικό και πάντα ολοκληρώνουν μέσα! Και περιτριγυρίζονται από όμορφα προσωπάκια, από χαμογελαστά παιδάκια που η ύπαρξή τους, τους δίνει χαρά και δύναμη και που - τι παράδοξο και όμορφο!- τελικά πάντα καταφέρνουν να τα συντηρούν, να τα μεγαλώνουν και να τα βλέπουν να προκόβουν. Από τη στιγμή λοιπόν που ένας άνθρωπος έχει ορμές, μπορεί κάλλιστα - αντί να αυνανίζεται ολημερίς - να προβεί σε μία ιερή ένωση με ένα άλλο πρόσωπο και να απολαύσει τα παραπάνω. Αλλά αυτό προϋποθέτει να έχουμε ανθρώπους ευθύνης, ετοιμότητας για προσφορά και για ξεβόλεμα από την αφασία, έναν τύπο ανθρώπου δηλαδή που δεν τον πλάθει και πολύ η κοινωνία τώρα πια. Από κει και πέρα ως «αμαρτία» λογίζεται πολύ απλά κάτι που κάνει κάποιος κατά τρόπο διαφορετικό ή και αντίθετο από αυτό για το οποίο η φύση - η ο Θεός – του το έδωσε. Σας φιλώ – αθώα ! – όλους. Καλή σας μέρα.
Γειά σας.Στο ευαγγέλιο οι μαθητές του Χριστού ρωτήσαν για τον αυδανισμο αν επιτρέπεται ,και ο Χριστός τους είπε ότι σας έχει δώσει αυτό για να το μοιραζουσαστε με τη γυναίκα ο ένας να ευχαριστεί τον άλλον και για αναπαραγωγή. Οι μαθητές όμως δεν ρωτήσαν μετά αν ένας άντρας δεν έχει γυναίκα η μία γυναίκα δεν έχει άντρα τη γίνεται εκει;Ίσως γιαυτό και τους παντρευαν από πολλή μικρούς .
ο αυνανισμος ειναι κακος γιατι βασιζεται στην ιστορια του αυναν. Διαβασε την Π.Διαθηκη. Δεν τα θυμαμαι καλα αλλά λέει για ενα τυπο που πεθανε ο αδερφος του και του ειπε ο θεος να παρει την γυναικα του αδερφου του αλλα αυτος δεν ηθελε να τεκνοποιησει μαζι της οποτε πεταγε τον σπορο του στην γη (εξ ου και αυνανισμος) με αποτελεσμα να τον καψει ο θεος.φωτια θα πεσει να μας καψει αμαρτωλοι!
χωρις να είμαι ειδική,γιατί δεν πιστέυω και έχω χρόνια να ασχοληθώ με την θρησκεία,έχω την εντύπωση οτι καταδικάζει το σεξ και την σεξουαλικη ικανοποίηση γενικότερα όταν συμβαίνουν για λόγο ανεξάρτητο της αναπαραγωγής. Δηλαδή οτί θεωρεί την σεξουαλική επιθυμία ζωώδες ένστικτο που ο άνθρωπος πρέπει να καθυποτάξει και να ενδίδει μόνο για την διαιώνηση του είδους στα πλάισια ενός γάμου.Για αυτο το λόγο θεωρεί ανήθικη την επιδίωξη του οργασμού,είτε με τον αυνανισμό είτε με σχέσεις εκτός γάμου.Για τον αυνανισμό σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα επιχειρήματα,όπως φαντάζομαι ότι ο θεός έφτιαξε τα δυο φύλλα για να συμπληρώνουν το ένα το άλλο και όχι για να τη βρίσκει ο καθένας μόνος του,αλλα δηλώνω άγνοια μπορεί να λέω και χαζομάρες.
Scroll to top icon