ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2013 | 11:27

Ένας χωρισμός κι εγώ στον αέρα...

Έτσι νοιώθω. Νομίζω ότι η καλύτερη σχέση που είχα μέχρι τώρα στα 28 μου έφτασε στο τέλος της. Ίσως να ήταν πιο εύκολο αν γινόταν κάτι μεγάλο (πχ κέρατο) αλλά δε γίνεται. Απλώς δε μπορώ άλλο να είμαι με το αγόρι μου,να μένουμε μαζί και όμως να είμαι τόσο μόνη.Είμαστε μαζί 4χρόνια. Είναι καλό παιδί αλλά πλέον δε μπορώ να τον ερωτικά. Ή τον βλέπω πολύ λίγο έτσι. Δεν ξέρω όμως πως να χωρίσω. Και σκέφτομαι μήπως εγώ έχω το πρόβλημα που θέλω να τον χωρίσω . Είναι ο πρώτος που μείναμε μαζί που περάσαμε τόσα...Παράλληλα σκέφτομαι και κάποιον άλλον. Για να είμαι ειλικρινής το αγόρι μου το έχω κερατώσει πριν ένα χρόνο αλλά είπα μέσα μου ότι αξίζει να προσπαθήσω σε αυτή τη σχέση που είμαι. Όμως τελικά δεν άλλαξαν πολλά ώστε να μπορώ να μείνω μαζί του. Ο άλλος που σκέφτομαι δεν ξέρω τι κάνει στη ζωή του και αν θέλει πια κάτι απο μένα αλλά ... είμαι μπερδεμένη!!!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου αν τον κεράτωσες σημαίνει πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτόν, άρα δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου.Όταν αγαπήσεις πραγματικά και βρεις το άλλο σου μισό, ούτε θα σου περνάει από το μυαλό το κέρατο.
Scroll to top icon