ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2014 | 19:00

Θα μου μείνουν απωθημένα?

Παιδιά θέλω την γνώμη σας. Είμαι κοπέλα 24 χρονών και εδώ και 2 χρόνια έχω σχέση με ένα παιδί που αγαπιόμαστε πάρα πολύ και το πάμε σοβαρά (ετοιμαζόμαστε για αρραβώνα)ξέρω πως θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί του! ΟΜΩΣ έχω την φίλη μου να μου λέει πως βιάζομαι και πως θα μου βγουν απωθημένα μετά τα 35 γιατί δεν πρόλαβα να ζήσω πολλές ερωτικές εμπειρίες.. μιας και μέχρι τα 22 μου είχα πάει μόνο με 2 ακόμη άντρες! Θέλω τη γνώμη σας, ειδικά τις γνώμες γυναικών πάνω από τα 30.. 35 αν τους συνέβη κάτι παρόμοιο!
1
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή ποτέ δε μπορούμε να έχουμε και την πίτα και το σκύλο, όποια επιλογή κι αν κάνεις, πάντα είναι πιθανό να μετανιώσεις, ειδικά καθώς συνήθως είναι στη φύση μας να είμαστε απαισιόδοξοι και να γκρινιάζουμε για όλα τα στραβά. Είτε μείνεις είτε φύγεις, κάτι θα χάσεις, κάτι θα υπάρχει πάντα για να γκρινιάξεις πως έκανες λάθος, αν θέλεις. Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, αν η επιλογή που κάνεις είναι κάτι που έχεις σκεφτεί και ξέρεις σίγουρα πως το θέλεις, τότε όχι, δε θα σου μείνουν απωθημένα. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη γνώμη μου τα απωθημένα δεν έχουν να κάνουν με το αν έχεις πάει με πολλούς ή οχι, αυτό είναι ανάλογο με το χαρακτήρα σου. Άλλοι άνθρωποι θέλουν ένα σταθερό σύντροφο, άλλοι θέλουν συνεχώς καινούριες εμπειρίες, τίποτε από τα 2 δεν είναι κατακριτέο. Τα απωθημένα μπορεί να σου μείνουν αν ήθελες γενικά να κάνεις κι άλλα πράγματα πριν βάλεις μπρος την κοινή ζωή με τον άλλον. Εννοώ φίλους, ταξίδια, καριέρα, δεν ξέρω, οτιδήποτε άλλο μπορεί να ήθελες να κάνεις μόνη σου και πιστεύεις πως ίσως να το μετανιώσεις αργότερα. Από την άλλη πλευρά, μια ζωή δεν είναι αρκετή για να τα κάνεις όλα, γι' αυτό διάλεξε αυτό που σε γεμίζει περισσότερο. Αν αυτό που θέλεις πιο πολύ είναι να μοιραστείς την ζωή σου μαζί του, κάντο. Δεν έχει καμία σημασία τι σου λέει η φίλη σου. Δε χρειάζεται να πας με εκατό άντρες για να βρεις ποιος είναι ο σωστός! Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, και από τις φίλες σου και από τον κάθε άγνωστο που σε συμβουλεύει στο ίντερνετ. Βρες τα με τον εαυτό σου και σκέψου καλά πώς θέλεις εσύ και μόνο εσύ να είναι η ζωή σου, θέσε τις προτεραιότητές σου και αποφάσισε αναλόγως.
Scroll to top icon