ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2014 | 17:27

ατεκνία

Πολλές φορές σκέφτομαι το εξής. Οι περισσότεροι λένε ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται όταν αποκτήσει παιδί. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος είναι είτε ατυχήσας στα ερωτικά ή απλώς δεν θέλει παιδιά και δεν φαντάζεται τον εαυτό του πατέρα (ή μάνα αντίστοιχα). Είμαι σε μια φάση που ναι μεν ειμαι σκέτη αποτυχία στα ερωτικά αλλά από την άλλη δε φλέγομαι και από κάποια ιδιαίτερη επιθυμία για παιδί ούτε νιώθω ζήλεια (με την καλή εννοια) για τους χαζομπαμπάδες φίλους μου. Το μόνο που με τρομάζει, για να είμαι ειλικρινής, είναι μήπως έρθει καποια στιγμή που θα μετανιώσω αυτές τις σκέψεις και θα ειναι αργά..
1
 
 
 
 
σχόλια
Και αλλα πραγματα μπορει να μετανιωσεις που δεν εκανες, γινεται να τα κανεις ολα σε αυτην την ζωη? ΟΧΙ ! Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι η μαλλον μην τους αφηνεις να σε βαζουν! Δεν ειναι κακο να μην θελεις,να μην νοιωθεις ετομος,να μην μπορεις η να μην τυχει να κανεις παιδια! Και μην φοβασαι αν καποτε μετανοιωσεις.Αν νοιωσεις καποια στιγμη τοσο εντονα την επιθυμια μπορεις να υιοθετησεις!και τα λεω σε εσενα για να τα υπενθυμιζω στον εαυτο μου .. γιατι ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο αυτο το ''τρυπακι'' :)
Scroll to top icon