ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2014 | 22:14

εκμεταλλευση

εχω μια συμφοιτητρια με την οποια δεν ειμαστε φιλες αλλα ουτε και γνωστες. θα μπορουσα να πω οτι ειμαστε κατι ενδιαμεσο, τουλαχιστον απο πλευρας μου. με τη συγκεκριμενη κοπελα εχω προβλημα. εκεινη ειναι 4 φορες την εβδομαδα στην παρο που μενει ο γκομενος της και την μια μερα που απομενει ερχεται για να παρακολουθει το εργαστηριο. Εγω απο μερους μου πηγαινω σε αρκετα μαθηματα και σε θεωριες διοτι χρωσταω και επειδη ειμαι 3ο ετος θελω να τα μαζευω σιγα σιγα για να μη χρειαστει να κανω 5ο ετος. Τωρα που πλησιαζει η εξεταστικη εκεινη μου ζηταει πλαγιως σημειωσεις και οχι μονο αυτο. Σε ενα μαθημα επιλογης θα πρεπει να δωσουμε εργασια αντι για εξετασεις τον Ιουνιο και συνεχεια μου λεει αχ και δε ξερω τιποτα και πως θα την κανω κλπ. Σημερα ειχε το θρασος να μου πει μπορεις να κανεις την εργασια για μενα; Η συγκεκριμενη εργασια για μενα μου βγηκε περιπου 90 σελιδες αλλα και 10 να ηταν παλι παραλογο θα μου φαινοταν να μου ζητουσε να της την κανω. Πως την εχει δει; να πηγαινει ταξιδακια στην παρο για σεξ και εγω να κανω τις εργασιες της; οχι κοπελια συγγνωμη αλλα δε θα γινει ετσι. Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβετε(οσοι κανετε το ιδιο) οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο. Μισες μερες μαθηματα μισες γκομενο. Και αν δε θελετε ουτε τις μισες μαθηματα δικαιωμα σας και καλα κανετε. Αλλα μη ζητατε εργασιες για λογαριασμο σας. Λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.
1
 
 
 
 
σχόλια
δωσε σημειωσεις ετσι κι αλλιως αμα δεν εχεις παρακολουθησει δεν βγαζεις ακρη απο εκει. οσο για την εργασια 5 μερες στην παρο μια χαρα χρονο εχει να κανει τις εργασιες της. μονο στο πηγαινε ελα να ασχοληθει τις βγαζει!
Scroll to top icon