ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2014 | 15:14

Μιζερια η Τσιγκουνια?

Με καλεσε τις προαλλες ενας παλιος γνωστος για καφε. πηγαμε καθησαμε παραγγειλαμε καλεσε και μια αλλη φιλη του που εγω δεν την γνωριζα ειπιαμε τον καφε μας φαγαμε το γλυκο μας ειπαμε περι ανεμων και υδατων και παει η φιλη του να φυγει. μας αφηνει 5 ευρω για τον λογαριασμο, ο γνωστος δεν δεχετε με τιποτα να αφησει η κοπελλα χρηματα. τρελλη εισαι της λεει? κερασμενα απο εμενα της λεει και μου κερνας εσυ αποψε τις μπιρες.. δεκτον φευγει η κοπελα και ζηταμε το λογαριασμο να παμε και εμεις στο καλο.. και τι μου λεει ο αχρειος οταν ηρθε ο λογαριασμος ? .. ξερεις δεν εχω χρηματα απανω μου κραταω μονο ενα ευρω, πληρωσε εσυ!!!.. κεραυνος εν εθρια!! εμεινα αφωνη. πληρωσα φυγαμε και ακομα δεν το χωνευω.. δεν ειναι τα χρηματα αλλα η κοροϊδια που με ενοχλει.. εγω μαλιστα ειμαι και ανεργη και αυτος δουλευει .. 40 χρονων γαιδαρος δεν ειναι και κανενα παιδακι.. και παλια ετσι ηταν να τον κερναμε παντα ποτε να μην βαλει αυτος το χερι στη τζεπη. πιστευα οτι μεγαλωνοντας οι ανθρωποι αλλαζουν αλλα μαλλον αποτι φαινετε καποιοι χειροτερευουν.. να κανει και τον χουβαρντα στην πλατη των αλλων...τι ειναι αυτο ρε παιδια μιζερια η τσιγκουνια.και εγω τι θα επρεπε να εκανα εκεινη την ωρα? επρεπε να του ελεγα κατι?
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάλεσε τον για καφε και φύγει αφού πληρώσεις μονό τα δικα σου.κακώς πλήρωσες αλλα φαντάζομαι το εκανες αφού σαστισες Έχουν πολυ θράσος μερικοί.Αλλοι να εξηγηθεις πως δεν εχεις λεφτά κρινο καν βγεις και άλλο αυτο που εκανε αυτός.πολυ γαϊδαρος.
Scroll to top icon