ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2014 | 15:08

Δεν εχω κανει ποτε σχεση

εχω φθασει σε απελπιστικο σημειοειμαι 21 στο τριτο ετος των σπουδων μου σε ξενη πολη και δεν εχω κανει ποτε μου σχεση.. το δυστυχες δεν ειναι μονο πως δεν εχω κανει ποτε σχεση αλλα δεν εχω φιληθει ποτε με αγορι.. δεν εχω ερθει ποτε με καποιον πιο κοντα.. ζητημα αν με εχουν φλερταρει στη ζωη μου συνολικα 2 φορες!! νιωθω τοσο ασχημα! τα παντα μου τη δινουν και με χαλουν. δεν εχω ορεξη να βγω αλλα απο την αλλη και μεσα να μεινω ακομα χειροτερα ειναι γιατι σκεφτομαι... υπηρχαν αγορια που μου αρεσαν αλλα ποτε δεν ηρθα πιο κοντα.. βλεπω τις φιλες μου μπορει καποιες απο αυτες να μην εχουν σχεση τωρα αλλα τουλαχιστον καποτε ειχαν ή εστω εχουν καποιον να φλερταρουν.. εγω τιποτα! δεν ξερω τι φταιει.. ασχημη δεν ειμαι.. τουλαχιστον αυτο λενε οι αλλοι! νιωθω τοσο μειονεκτικα ποτε δεν με εχει πλησιασει καποιος, ποτε δεν εχω νιωσει να με αγαπουν και να με διεκδικουν! και τα πραγματα για μενα ειναι πολυ ασχημα! δυστυχως στην πολη που σπουδαζω δεν εχω πολλους φιλους! δλδ εχω μονο 2 ατομα για να βγω μεσα στη βδμαδα.. και ανα θα βγω δλδ δεν θα γνωρισω κοσμο.. εχω βαρεθει πια. εχω απελπιστει.. παντα βιωνω τον ερωτα μονομερως.. και προοπτικες δεν υπαρχουν!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα προφανώς θα πρέπει να αρχίσεις να είσαι πιο κοινωνική αλλά και να προσέξεις την εξωτερική σου εικόνα. Μήπως φταίει το γεγονός ότι μπορεί να είσαι γεματούλα? Γιατί αν φταίει αυτό θα μπορούσες να προσπαθήσεις να κάνει λίγη διατροφή και γυμναστική να πάρεις και τα πάνω σου. Πάντως προσπάθησε αρχικά να βελτιώσεις την εξωτερική σου εικόνα γιατί πολλές φορές οι φίλοι δεν είναι αντικειμενικοί καθώς θέλουν να σου ανεβάζουν την ψυχολογία. Και εντάξει δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι που είσαι 21 νέα κοπέλα είσαι ακόμα. Απλώς πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα πρώτα από όλα για να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου.
Scroll to top icon