ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2014 | 16:53

:'(

Ειμαι αδυνατη με ωραιο σωμα, αλλα εχω κυτταριτιδα :'( Ντρεπομαι τοσο πολυ ... με το ζορι φοραω σορτσακια...δεν θελω να με κοροιδευουν....πως θα παω θαλασσα ...... απο χειμωνα γυμναστικη μπας και φυγει καπως..πφφ!
3
 
 
 
 
σχόλια
ωραίο θα ήταν να βλέπαμε τι λένε κ οι άντρες...αλλά δεν νομίζω οτι το αναλύουν όσο εμείς. σχεδόν όλες έχουν κυτταρίτιδα, άλλες λιγότερο και άλλο περισσότερο. ακόμα και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, είχα δει μια φωτογραφία παλιά νομίζω. όπως είπαν ήδη, το νερό είναι σηημαντικό αλλά και ο ύπνος για να έχεις καλό δέρμα και λιγότερη κυτταρίτιδα.βάλε το σορτσάκι, φούστες και ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη. επικεντρώσου στα καλά σου σημεία, όπως είπες έχεις ωραίο σώμα και απόλαυσε το καλοκαίρι :-)
ολες εχουν κυτταριτιδα. για να μην εχει καποια πρεπει να γυμναζεται να πινει πολυ νερο και να εχει καλη διατροφη χωρις ζαχαρη, αλατι και καφεινη. και παλι ομως αμα εχει το σοι θα την παρεις κι εσυ! γι αυτο βαλε το σορτακι σου και μην δινεις σημασια σε κανεναν!
Scroll to top icon