ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2014 | 16:58

Νιωθω οτι ειμαι χαλια !

Γεια σας ! Ειμαι 18 χρονων και ειμαι πως να το πω ... τρομερα χοντρη. Νιωθω οτι οταν κυκλοφορω εξω ολοι με κοιταζουν και γελανε μαζι μου ! Πολλα καλοκαιρια κυκλοφορουσα με ζακετα γιατι ντρεπομουν για τα μπρατσα μου .Τωρα εχω κανει προοδο δν βαζω ζακετα .Πιστευω οτι η οικογενεια μου ντρεπεται φοβερα για μενα . Για να φανταστητε η μια απο της δυο γιαγιαδες μου οταν με βλεπει δν με χαιρεταει καν το μονο που μου λεει ειναι οτι πρεπει να αδυνατησεις πρεπει να αδυνατησεις. Μονο αυτο!Οταν εχουμε καποιο οικογενειακο τραπεζι δν με αφηνει να φαω σχεδον τιποτα!Εχω σκεφτει πολλες φορες ή να φυγω απο το σπιτι μου να μην με ξανα δει κανεις και να μην ειμαι βαρος κανενος εχω σκεφτει ομως και χειροτερα!Εχω προσπαθησει πολλες φορες να αδυνατισω αλλα δν τα καταφερα !!Εχω επισκεφτει ψυχολογο (φανταστηται σε τι κατασταση ειμαι)και μου ειπε οτι εχω καταθλιψη.Πως να μην εχω μια φορα πηγαμε βολτα με τον πατερα μου και ηθελε η μαμα μου λουκουμαδες με σοκολατα και οταν συμφωνησα οτι και εγω ηθελα μου ειπε ¨Εσυ δν κανει να φας¨...λες και ειμαι αρρωστη!!Αυτη ειναι η δικια μου ιστορια!!
1
 
 
 
 
σχόλια
θα γινω λιγο κακια μαζι σου αλλα σε καταλαβαινω απιστευτα διοτι κι εγω εχω παραπανω κιλα λογω ιατρικου προβληματος χωρις καν να ευχαριστιεμαι φαι! :/ λοιπον το ξερεις οτι εχεις παραπανω κιλα. και το ξερουν και οι γυρω σου. μην περιμενεις τωρα απο τη γιαγια να σου πει με τακτ πως πρεπει να χασεις κιλα. πως να το πω οι μεγαλοι δεν εχουν τακτ! κι εσυ ομως δεν ειναι λυση να κακιωνεις με τον κοσμο (που μεταξυ μας δεν εχουν αδικο). εκανες ολοκληρο θεμα γιατι σου ειπαν να μη φας λουκουμαδες! ολες μας θα φαμε λουκουμαδες. ολες μας και ολοι μας. αλλα θα τη βγαλουμε με σαλατα το βραδυ και με ελαφρυ γευμα την επομενη. λογικο ειναι να εχεις καταθλιψη εφοσον δεν σου αρεσει ο εαυτος σου! και ναι ειναι πολυ δυσκολο μονος σου να εχεις πειθαρχια. γι αυτο βρες εναν διατροφολογο που να σε καταλαβαινει και ξεκινα την προσπαθεια σου και θα δεις αμεσα αποτελεσματα! αμα εισαι αθηνα να σου πω τα στοιχεια της δικης μου! και φυσικα ασκηση. απο κοιλιακους 3 φορες τη μερα στο κρεβατι εως απλο 1ωρα περπατημα το απογευμα θα δεις αποτελεσματα συντομα!
Scroll to top icon