ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2014 | 13:51

δεν υπάρχει

35 γυναίκα...και δεν νομίζω ότι μπορώ να ερωτευτώ πια....(όσες φορές το έπαθα δεν υπήρχε ανταπόκριση..ίσως πλέον ο οργανισμός μου να κουράστηκε και δεν του βγαίνει πια)..δεν με ευχαριστεί, θα θελά νω πω, η κατασταση αυτή..αλλά πόναγε πολύ και το αλλο που ήμουν ερωτευμένη αλλα απο την άλλη μεριά δεν.....φαίνεται πολύ δύσκολο πια να με κερδίσει κάποιος. και όταν λέω κερδίσει δεν εννοω σαν άνθρωπος, πολούς αγαπώ και εκτιμώ, αλλα να με κερδίσει ερωτικά να με ακουμπάει, να μου μιλάει ,να τον βλέπω και να σκέφτομαι ότι δεν μου λείπει τίποτα...δύσκολα τα πράγματα ,τόσο, που σκέφτομαι ότι τελικά αυτό έιναι κάτι εφηβικό και ότι στην πραγματικότητα τέτοιος έρωτας δεν υπάρχει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κορίτσια, βρέ κορίτσια!!!Δεν χάθηκε τίποτα, όλα υπάρχουν και όλα μπορούμε να τα βρούμε. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και κυρίως να είστε όμορφες και χαρούμενες. Μην μιζεριάζετε με τις παρέες σας, όλοι έχουν τα δικά τους προβλήματα.Και τι έχει η ηλικία μας, δεν κατάλαβα;;;;; στην καλύτερη είμαστε!!!!!Πέγκυ, 34χρ.
Scroll to top icon