ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2014 | 16:59

Σεξουλική παρενόχληση....

Πριν από λίγους μήνες επιτέλους βρήκα δουλειά σε μια εταιρεία, έλα που δυστυχώς ένας πολύ ενοχλητικός παντρεμένος συνάδελφος με παρενοχλει σχεδόν από την αρχή που ξεκίνησα να δουλεύω εκεί. Καθημερινά θα μου πει πόσο πολύ με θέλει επιμένωντας να βγούμε, για να τραβήξει την προσοχή μου μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους και αν δεν ανταποκρίνομαι γίνεται απότομος, είρωνας και εριστικός. Είμαστε στο ίδιο τμήμα σε διπλανά γραφεία οπότε δεν γίνεται να μην έχω επαφή μαζί. Έχω χάσει την υπομονή μου με τον καταπιεστικό Μ..ακα και έχω ζητήσει από το αγόρι μου να έρθει στην δουλειά μου και να τον βάλει στην θέση του,(τύποι σαν αυτόν είναι θρασύδειλοι και δεν θα ξανατολμούσε να με ενοχλήσει αν τον κανόνιζε ένας άντρας).Το αγόρι μου όμως πιστευεί ότι είναι δική μου δουλειά να του κόψω τον αέρα και δεν δέχεται να κάνει αυτό που του ζητώ (κατά τα άλλα δείχνει και αυτός πού εκνευρισμένος άπό αυτή την κατάσταση)! Του Μ..άκα δεν του έχω δώσει κανένα δικαίωμα, το παίρνει από μόνος του! Μόνο οι γυναίκες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στη θέση μου μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι στον έλεγχο τους αυτή η κατάσταση. Επίσης είμαι πολύ απογοητευμένη από το αγόρι μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον χωρίσω. Πιστεύω ότι ένας άντρας που νοιάζεται πραγματικά για την κοπέλα του θα έσπαγε τα μούτρα σε όποιον τολμούσε να την ενοχλεί!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Λες, "Μόνο οι γυναίκες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στη θέση μου μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι στον έλεγχο τους αυτή η κατάσταση." Σαφώς και δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον, μπορείς να όμως να τον πολεμήσεις. Και το όπλο δεν είναι το αγόρι σου σε ρόλο μπράβου. Δεν μου έχει τύχει, αλλά θα μπορούσες να τον ξεμπροστιάσεις μπροστά στους υπόλοιπους, να του κάνεις αναφορά στον Διευθυντή, να ενημερώσεις την σύζυγο, να ζητήσεις νομική βοήθεια. Αν δεν βρεις άκρη, τότε κλείσε του ένα ραντεβού και κάνε του ένα χουνέρι. Η βία πάντως δεν είναι λύση, πόσο μάλλον να παρασύρεις το αγόρι σου σε μια κατάσταση όπου μπορεί να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.Τώρα εσύ που βλέπεις το αγόρι σου διστατικό να πλακωθεί με έναν άγνωστο και νομίζεις ότι είναι λόγος να τον χωρίσεις, σκέψου μήπως σου ταιριάζει άλλος τύπος άνδρα στην τελική (αυτός του "γαμάω και δέρνω").
Ναι αλλά δεν γράφεις πουθενά ότι εσύ τον έβαλες στην θέση του τον συνάδελφο που σε παρενοχλεί.Αρχικά καλά κάνει το αγόρι σου και δεν εμπλέκεται γιατί είναι κάτι που συμβαίνει στο χώρο εργασίας σου και όχι σε μια καφετέρια.Για προσπάθησε να τον βάλεις στην θέση του εσύ πρώτα. Δεν νομίζω ότι αν του αναφέρεις την γυναίκα του και πως θα αισθανόταν η ίδια αν μάθαινε την συμπεριφορά του, ότι δεν θα μαζευτεί ο κύριος.Στην τελική αν δείς ότι δεν παίρνει χαμπάρι, ξεφτιλισέ τον στην δουλειά σας και στους συναδέλφους σας.Και χωρίς να ντρέπεσαι, αυτός πρέπει να ντρέπεται που σε παρενοχλεί!!!!!!!
Scroll to top icon