2.9.2014 | 11:22
εχω ξεσκιστει....
να τρωω μηλα απ τη μηλια μας στο χωριο...φυσικα είναι αψεκαστα (βεβαια δεν είναι τοσο ομορφα φατσικα...εχουν χτυπήματα και δεν είναι ολοστρογγυλα) και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ και μοσχοβολάνε...χωρις υπερβολή εδώ και μια βδομαδα τρωω 6-7 τη μερα...και να φανταστείτε πως τα κοκκινα μηλα που αγοράζουμε δεν μου αρεσαν ποτε γιατι ηταν πολύ γλυκα για τα γουστα μου.υγ: εχουμε μαθει και τρωμε μοναχα ΜΑΛΑΚΙΕΣ μεταλλαγμένα κα ψεκασμένα...