ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2014 | 00:05

σεξιστρια στον κοσμο του σεξ

σε μια κοινωνια καθαρα σεξιστικη και φαλλοκρατικη με ανεμελες πινελιες ανωμαλιας, σε κατηγορουν ως σεξιστρια, επειδη αναφερεις οτι ως γυναικα φορας φουστα και αρεσεις και ναι τι πρωτοτυπο εχεις διευκολυνθει σε κατι χωρις καν να κανεις τα γλυκα ματακια! απο ποτε γιναμε τοσο μιξοπαρθενοι που να σοκαρομαστε στο ακουσμα ενος τετοιου γεγονοτος? ή μηπως εχουμε μεινει ακομη στην εποχη οπου ολα τα αισχη γινοντουσαν πισω απο κλειστες πορτες και μπροστα το παιζανε καθως πρεπει?διαβαζω κατι "και μετα φταιει ο βιαστης" σε απλες φωτο με ντυσιματα που ολες φοραμε, πχ μια φουστα ή ενα σορτς λες και αμα βγουμε με κελεμπια αν ο αλλος ειναι ανωμαλος δεν θα μας την πεσει! τι εχει γινει ρε παιδια? δεν εχω κανει one-night-stand και δεν εχω κλεισει διψηφιο αριθμο συντροφων και θεωρειται οτι εχω μεινει πισω και ειμαι και κομματακι συντηριτικη. και ξαφνικα θεωρειται μια γυναικα σεξιστρια επειδη φοραει φουστα, αρεσει και λεει οτι γενικα οι ανδρες κοιτανε τα καλλιγραμμα ποδια? πως τα εχουμε μπλεξει ετσι?
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Όταν θα μεγαλώσεις όμως, θα μάθεις να μην πιάνεσαι από την κάθε μαλακία που λέει ο ένας και ο άλλος - κοινώς θα μάθεις να ξεχωρίζεις ποιοι είναι άξιοι να τους απαντήσεις και ποιοι όχι.
Scroll to top icon