ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2014 | 01:44

6 μήνες...

Έξι μήνες πέρασαν που πέθανε η σκυλίτσα μου.. Έξι μήνες και την κλαίω κάθε μέρα.. Θα μου πείτε εδώ χάνονται άνθρωποι, τι μας λες εσυ.. Όμως για μένα ήταν πιο πάνω και από άνθρωπος.. Ήταν σαν αδελφή μου (μιας και η πραγμάτικη μου αφερφή είναι μια εγώιστρια κακιστρο ).. Τι παρηγοριά μου έδιναν τα ματάκια της κάθε φορά που δεν ήμουν καλά.. Πόσο όμορφα ένιωθα κάθε φορά που την αγκάλιαζα.. Πόση ανακούφιση όταν δεν μου θύμωνε όταν την έβγαζα έξω από το δωμάτιο.. Ακόμα βλέπω στον ύπνο μου οτι είναι ζωντανή.. Όμως είναι μόνο όνειρα.. Και όταν ξυπνάω πονάω τόσο πολύ που δεν είναι πουθένα.. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν πως νιώθω γιατί όλοι λένε ''σιγά ένας σκύλος ήταν''.. Πως να εξηγήσω σε κάποιον και να καταλάβει ότι για μένα σήμαινε πολλά.. Θα έδινα τα πάντα να την είχα πάλι πίσω.. Αλλά χάθηκε μέσα σε ένα βράδυ, ξαφνικά... Όσο ήρεμα ήρθε στη ζωή μου έτσι ήρεμα έφυγε σαν να προσπαθησε να δημιουργήσει πρόβλημα... Τέτοιες ψυχούλες θα έπρεπε να ζουν για ΠΑΝΤΑ!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Όσοι δεν είχαν κατοικίδιο με το οποίο να δέθηκαν, όσοι δεν το είχαν απλά για να περνάνε οι ίδιοι καλά, δεν μπορούν να καταλάβουν πως νιώθεις. Αυτό που κερδίζεις όταν αγαπήσεις ένα ζωό, και αυτό που χάνεις όταν φεύγει, είναι σπάνιο. Λυπάμαι για τη σκυλίτσα σου!
Scroll to top icon