ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2014 | 15:18

ειμαι η μονη?

νιωθω πως ειμαι τελειως μονη..ειχα δεθει με μια κοπελα πολυ, σαν κολλητες αδερφες και μια μερα απο μια γελοια παρεξηγηση ,που ειλικρινα δεν ηταν δικο μου σφαλμα ..,ειπε στο αγορι μου κατι που της ειχα πει εμπιστευτικα για ενα παιδι που ειχα κανει κατι στο παρελθον ενω δεν ηθελα να το μαθει , αποκαλυφθηκε οτι του το ειχε πει εκεινη,μου εστειλε ενα μηνυμα που ελεγε πως δεν θελει να ξαναμιλησει σε κανεναν απο τους 2 ,οντας φιλη και των δυο .. ομως εγω στηριζομουν σε εκεινη..νιωθω οτι δεν μπορω να μιλησω πουθενα... εχω κοπελες που βγαινω π.χ. που και που , αλλα δεν μπορω να ανοιχτω.ειναι καθαρα και μονο για παρεα-διασκεδαση και εκεινες ,που και που.....και σας ρωταω... ειμαι Η ΜΟΝΗ??
1
 
 
 
 
σχόλια
Όχι! Συμβαίνει σε όλους... συνέχεια... μην απογοητεύεσαι. Τέτοια σκηνικά θα τα ξαναζήσεις...να είσαι προετοιμασμένη!! Όσο άσχημο και αν ακούγεται!
Scroll to top icon