ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2014 | 19:09

Κι εκεί που κάποιος εμφανίζεται στη ζωή σου ξαφνικά εξαφανίζεται...

Πέρασαν 2 εβδομάδες και μιλούσαμε και βρεθήκαμε κι όλα φάνηκαν ότι έβαιναν καλώς όταν σ άκουσα να μου λες "Θέλω να σε γνωρίσω", όταν ήθελες να μάθεις τα πάντα για μένα κάνοντας μου ερωτήσεις, όταν ήθελες να μάθεις πως συμπεριφέρομαι σε μία σχέση και όταν μου πες ότι είμαι τέλεια. Ξαφνικά όμως εξαφανίστηκες, ένα μήνυμα και ποτέ ξανά δεν πήρα απάντηση. Πάνω που είχα αρχίσει να σ ερωτεύομαι, εκεί που το τηλέφωνο χτυπούσε κι έτρεχα μήπως και είσαι εσύ, εκεί που με κάθε μηνυμά σου χαμογελούσα κι έπαιρνα ζωή.Μία απάντηση ζητάω μόνο και ξέρω ότι δε θα τη πάρω ποτέ, τι σε τρόμαξε, άραγε φταίω σε κάτι εγώ, τι μεσολάβησε κι εσύ εξαφανίστηκες?
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι θέμα ''προτεραιότητας'': έπαιζε με καναδύο τουλάχιστον παράλληλα, πρόλαβε κάποια άλλη εσένα, εσύ κάθεσαι τώρα και βασανίζεσαι γιατί εκείνος χάθηκε. Μην κάνεις μόνο το λάθος και ρίξεις την ενοχή πάνω σου: εάν κάτι τον πείραξε, θα στο είχε πει, εξαφανίσθηκε απλά γιατί δεν είχε κάτι να σου πει.
Scroll to top icon