ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2014 | 00:34

Ευχαριστώ

Είμαι η κοπέλα που εξομολογήθηκα πριν λίγες εβδομάδες το πρόβλημα μου με τη νευρική ανορεξία. Γράφω ξανά για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου έστειλαν μήνυμα και σχολίασαν. Μου δώσατε μεγάλη δύναμη. Δεν πίστευα ποτέ πως κάποιος άγνωστος μπορεί να μου δώσει τόση θετική ενέργεια και δύναμη για να παλέψω. Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω όλους από μια μεγάλη αγκαλιά. Σας υπόσχομαι πως θα το παλέψω μέχρι τέλους. Ξεκίνησα καινούργια θεραπεία και αν και οι γιατροί λένε πως ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος (λόγο αδυναμίας στη καρδιά και άλλον προβλημάτων που δημιουργήθηκαν), εγώ ελπίζω χάρη σε εσάς. Να είστε όλοι πάντα καλά και να ζείτε όπως πραγματικά ονειρεύεστε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι ενα αστερι! Μπραβο για την δυναμη και το κουραγιο!!! Μου εφτιαξες την μερα με αυτο που εγγραψες. Περιμενουμε τα γενικοτερα νεα σου... ελπιζω η ατμοσφαιρα στο περιβαλλον σου να ειναι επισης ευχαριστη. Εσυ μας δινεις περισσοτερη δυναμη με αυτο που μας γραφεις απο οση μπορουμε να σου δοσουμε εμεις. Εισαι φοβερη ;)
Scroll to top icon