ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2014 | 09:26

διπλη προσωπικοτητα?

Πριν απο καποιους μηνες με παρατησε για να ειναι με μια αλλη. Την ηξερα κι επειδη ημασταν σε κοινο περιβαλλον μου την εφερνε μπροστα μου, λες και με μισουσε κ ηθελε να με πληγωσει οσο περισσοτερο γινεται. Περασαν αυτες οι μερες-κι εγω δεν ξερω πως τα καταφερα, μαλλον τελικα η ψυχικη δυναμη των ανθρωπων ειναι πιο μεγαλη απ οτι φανταζομαστε-κι εχουν φτασει Χριστουγεννα. Μου χει στειλει 2-3 φορες ποσο λυπαται, οτι εχει μετανιωσει κ οτι μ αγαπαει. Την τελευταια φορα προτεινε να παμε για καφε. Δεν απαντησα κ δεν πηγα. Το τρομερο ειναι οτι παροτι μου στελνει, ειναι ακομα με την αλλη! Κι επειδη το περιβαλλον μας εξακολουθει να ειναι κοινο, ερχονται μαζι παντου, κι ας ξερει οτι μπορει να ειμαι! Δεν μπορω να καταλαβω τι κανει.. Σαν να ειναι δυο ανθρωποι σ ενα σωμα! Εγω δεν προκειται ουτε ν απαντησω ουτε να γυρισω. Αλλα καθε φορα που τους βλεπω, ενω εχω συνελθει πολυ γενικως απ αυτο το ασχημο γεγονος, γινομαι παλι χαλια για 2-3 μερες. Δεν αντεχω να βλεπω οτι εξακολουθει να ειναι μαζι της, οτι χαλασε αυτο που ειχαμε εμεις για εκεινη κι οτι ουσιαστικα ειναι κατι σημαντικο για εκεινον. Κι οτι πεταξε τα δικα μας χρονια στα σκουπιδια. Ποναει πολυ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν ξεκόβεις λίγο από το ''περιβάλλον'' σου να δεις πώς θα αντιδράσει; όσο κάθεται και σε βλέπει να τριγυρίζεις εκεί μόνη και εκείνος με τη ''σχέση'' του, θα κάνει τα καραγκιοζιλίκια του και εσύ θα ψήνεσαι. Ο πολιτισμός έχει φάει ορισμένους, που χωρίζουν και μετά θέλουν να το παίζουν και ''φίλοι'' και αγαπημένοι και ότι δεν τρέχει τίποτε.
Scroll to top icon