ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2015 | 15:53

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Μαζί με το 2014 θέλω να φύγει από κεφάλι μου αυτή η ανεξήγητη φοβία. Μια ηλίθια φοβία που ούτε εγώ η ίδια δεν παραδέχομαι πως έχω , γράφω απλά για να την βγάλω από μέσα μου. Λοιπόν είμαι 16 χρονών, σχετικά όμορφη, , εξωστρεφής ,φιλική και δεν είχα ποτέ σχεσή ή καλύτερα ποτέ δεν παίχτηκε τίποτα με κανέναν παρά το γεγονός πως όταν με ενδιαφέρει κάποιος προσπαθώ. Βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να κάνουν σχέσεις , όλους μα όλους χωρίς να καταβάλουν κάποια προσπάθεια, και απορώ τι στο καλό πάει στραβά μαζί μου που εγώ δεν βλέπω. Έτσι, ανησυχώ πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ, και εγώ θα μείνω μόνη να ανατωτιέμαι τι φταίει. Τραβηγμένο, αλλά μερικές φορές έτσι νιώθω...Tέλος.
 
 
 
 
Scroll to top icon