ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2015 | 13:16

ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ Ή ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ?

Ημασταν μαζί για 4 χρόνια,πιστεύοντας ότι εχουμε βρει ο ένας στα μάτια του άλλου,το αλλο του μισό.Χωρίσαμε για περίπου 4 μήνες και έπειτα τα ξαναβρήκαμε.Πριν από κάποιες μέρες κατάφερα να μπω στο λογαριασμό του στο φέισμπουκ όπου και είδα κάποια πράγματα που με προβληματισαν.Πρώτον,είδα ότι ειχε τις περιπετειουλες του ενω δεν ημασταν μαζι,ενω συνεχως κατηγορει εμενα που οσο ημασταν χωρισμένοι, ειχα κι εγω τις δικες μου(δεν το εκρυψα),ενω εκεινος ορκιζεται πως δεν ειχε(ενω του εχω πει οτι το θεωρω φυσιολογικο να ειχε προχωρησει).Δευτερον,ειδα ενα μηνυμα 10 μερες αφοτου χωρισαμε,σε μια κοπελα που παντα μου ελεγε πως δεν ετρεχε κατι και με την οποια εφευγαν σε επαγγελματικα ταξιδια και εν τελει ειδα μια ερωτικη εξομολογηση που καθε κοπελα θα ζηλευε!Επίσης,αναμεσα στα μηνυματα που ειδα,ενω μου εχει πει οτι μονο ο κολλητος του ηξερε για το χωρισμο μας, ειδα οτι οχι μονο το ηξεραν πολλοι,αλλα μαλιστα σε ενα μηνυμα στελνει λινκ με κοπελες ο συντροφος μου,σε φιλους και φιλες για να του τις γνωρισουν...Σε ενα αλλο μηνυμα,κανονιζε ταξιδι στη Βαρσοβία με το νεο του φλερτ (δεν προλαβαν να πανε)και τωρα που τα ξαναβρηκαμε,γυρισε και μου ειπε να παμε Βαρσοβία!!!Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι βρηκα κι εναν ψευτικο λογαριασμο που ειχε φτιαξει ενω ημασταν μαζι και ειχε μονο κοπελες με ανηθικα προφιλ σαν φιλες και εγραφε κατι σεξουαλικα στον τοιχο του...Ειμαι πραγματικα σε απογνωση γιατι αισθανομαι πολυ μεγαλο θυμα που τον δεχτηκα και που πανω απο ολα ΝΟΜΙΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.Να του μιλησω?Τι να κανω?Εχω απελπιστει.
2
 
 
 
 
σχόλια
αυτοι οι αντρες ειναι οι ιδιοι κομπλεξικοι καθολου δικαιοι και κτητικοι. το θεμα ειναι να του μιλησεις αλλα με δυναμισμο ετσι ωστε να δειχνεις σιγουρη για τα οσα λες κ να δειξεις οτι θες να προχωρησεις στη ζωη σου πια και να ζησεις !
Scroll to top icon