ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2015 | 23:40

θα σας πω μια ιστορια

που πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχετε ζησει : Αγόρι συναντάει κοριτσι στο μπαρ ,αρχιζουν και μιλανε και όλα φαίνονται να είναι καλα.Το κορίτσι πρεπει να φυγει και το αγορι λεει να ανταλλάξουνε κινητα για να βγουνε για ένα καφε χωρις να λεει ποτε.Ανταλλάζουνε κινητα ,χαιρετιούνται και τελειωνει η βραδια.Γιατι όμως το αγορι ακόμα δεν εχει εμφανιστεί μετα από μια εβδομαδα?Και να το θεσω πιο γενικα : γιατι ζητατε το κιντηο μιας κοπελας αμα δεν σκοπευετε να της στειλετε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσείς που δίνετε δηλαδή κινητά και ξεφουρνίζετε μετά οτι έχετε σχέση είστε πιο νορμαλ!Σόρρυ κιόλας,μακακες και μακακισμενες υπαρχουν και στα δύο φύλα!Το θέμα είναι να είσαι τυχερός να μην πέσεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο.Προσωπικά σαν άντρας,θα επικοινωνούσα μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες,γιατί δεν βρίσκω το λόγο να το παίζεις ιστορία από τη στιγμή που γουστάρεις.Χαμένος και εσύ και η κοπέλα με την οποία μιλούσες.Είναι απλά τα πράματα.Θες καφέ.θέλω.καφεδάρετε και άμα ταιριάξετε,έχει καλώς.Αν δεν, προχωράμε στο επόμενο θέμα.
Scroll to top icon