ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2015 | 01:02

Έφτασα στα όρια μου

Γεια σας εξομολογούμαι οτι ειμαι 24 ετών και εδω και δυο χρονια δουλεύω σε κωλομπαρο δεν θελω να πω σε ποιο αλλα το πρόβλημα μου ειναι οτι εχω σιχαθεί την ζωη μου δεν μπορω αλλο σιχάθηκα να με πιάνει ο καθε κακάσχημος χοντρός ο καθε γέρος δεν μπορω σιχάθηκα θελω ενα εμφανίσημο αγορι οπωσδήποτε δεν ξερω αν ειμαι παράλογη αλλα λογω δουλειάς εχω φάει στην μάπα την ασχήμια που αγανάκτησα τα νεύρα μου θελω κατι όμορφο κατι ωραίο και το κυριότερο ψάχνω για μια κανονική δουλεια ενα χρονο τωρα και παντού μου κλείνουν τις πόρτες εχω τρελαθεί δεν ξερω τι να κανω αυτο δεν ειναι ζωη ειναι πραγματική κόλαση και την δουλεια την βρήκα απο ανάγκη επειδη μενω μονη εχω ενοίκια πραγματικά δεν ξερω τι να κανω ούτε φίλους εχω να μπορούσαν να με βάλουν σε μια δουλεια ούτε συγγένεια τιποτα ειμαι τέλειως μονη τι με συμβουλεύετε ???
2
 
 
 
 
σχόλια
Και μόνο που άντεξες όσο άντεξες να δουλεύεις σε τέτοιο μαγαζί.Μπράβο σου.Κοίτα,άντρας είμαι αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι αντίστοιχο.και καλά να σου τύχει καμιά λίγο της προκοπής,αλλά να σου τρίβονται και κυρίες 40,50+.Καλά σαν άντρες είμαστε γενικά χειρότεροι γιατί αρκετοί είναι τσακωμένοι με το μπάνιο και την προσωπική υγιεινή.Δεν μπορείς να βρεις μια καφετέρια σαν σερβιτόρα?δεν λέω οτι θα βρεις αμέσως δουλειά.μια πρόταση κάνω.
Scroll to top icon