ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2015 | 01:07

Καθε φορα που νιώθω

Χάλια και στεναχωριέμαι και κλαίω, σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να εχω ενα σκυλάκι, να το παίρνω αγκαλιά και να το χαϊδεύω. Θα κατάλαβαινε σίγουρα τη στεναχώρια μου και θα προσπαθούσε με την αθώα του ψυχούλα να με παρηγορήσει. Μόνο αυτή η σκέψη μου δίνει ανακούφιση όταν πονάω, μακάρι να αποκτήσω ενα κάποτε.θα το αγαπάω τόσο πολυ .
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν θες πραγματικά σκυλάκι να πάρεις. Να θυμασαι ομως οτι τα κατοικιδια δεν είναι απλα υποκατάστατα μιας κακης ψυχολογικής κατάστασης. Θέλουν χρόνο,κόπο, φροντίδα και πολλά λεφτα(κτηνίατρους, εμβόλια, σκυλοτροφές, καθαριστικά, λουριά, σπιτάκια). Θέλουν παρέα, βόλτες και άσκηση. Αν είσαι σε μεταβατική φάση ξανασκέψου το. Κρίμα είναι μόλις ξανααισθανθείς ευτυχισμένη/ος (που στο εύχομαι) να το παρατησεις γιατι δε θα έχεις χρόνο λόγω δουλειάς, διακοπών, σχέσης, σπουδών. Όταν έχεις κατοικίδιο είναι λες και έχεις ένα μωρό επι 10-13 χρόνια που θα ζει...Και γω θα θελα πάλι να έχω αλλά τα παραπάνω με αποτρέπουν γιατί κοιτάω πρώτα το δικο τους καλο.
Scroll to top icon