ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2015 | 04:44

Οι δικες των ερωμενων....

Ας μου εξηγησει καποιος γιατι πρεπει να φταιει παντα το τριτο προσωπο και οχι ο παντρεμενος και η γυναικα του. Γιατι πρεπει η κοινωνια να βγαζει την αλλη καραπουτανα του κερατα και ολοι οι υπολοιποι να το παιζεται κρυφοπληγιτσες και να κραζετε ασυστολως επειδη δε μπορειτε απλα να λιθοβολησετε. Εαν καποιος ειναι ''ανθρωπος'' και καλος χριστιανος οπως πιστευετε τοτε την ανθρωπια σας και την κατανοηση την δειχνετε σε ολη την κατασταση και στην ερωμενη αλλα και στο ζευγαρι. Τι λυσσα ειναι αυτη, να υποστηριζετε το ''ο κοσμος το χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι'' κοινως να υποστηριζεται γαμους θεατρα και να σταυρωνετε παραλληλες σχεσεις και να καιτε στην πυρα τις ερωμενες ενω η συζυγος που κανει τα στραβα ματια κι εχει βαλει βαπονα στο μ...ι της ειναι η αθωα. Ο ερως δεν κοιτα τιποτα και ειναι απιστευτα δυσκολο να παραμεινεις πιστος και ερωτευμενος μετα απο χρονια μονο σ εναν ανθρωπο και δη αμα εισαι και αντρας, που στο κωλοDNA τους η μοιχεια ειναι ευαγγελιο! Μα τι πουριτανικη κοινωνια που ειμαστε! Η ηθικη δεν φαιεται στο αν ερωτευτηκες παντρεμενο/η, η ηθικη και η αξιοπρεπεια φαινεται σε αλλα και στην τελικη ποιοι ειμαστε εμεις να κρινουμε την ηθικη του καθενος και που ανοιγει τα ποδια της η καθε μια! Ολοι Θεοι και κριτες γιναμε!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σκέφτεσαι έτσι γιατί προφανώς έχεις μεγαλώσει σε μια κοινωνία που σε έμαθε να μην ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό και έχεις μάθει να ενδιαφέρεσαι μόνο για τον εαυτό σου και για το τι θέλεις εσύ. Το τι θεωρεί ο καθένας ηθικό είναι σχετικό. Εγώ δε θεωρώ ανήθικο να ερωτευτεί μία κοπέλα έναν παντρεμένο, αλλά αν το συνεχίσει και μπει ανάμεσα στο ζευγάρι ναι, θα το θεωρήσω πολύ ανήθικο. Είναι δεσμευμένος, έχει μια οικογένεια, γυναίκα και πιθανόν και παιδιά. Όλα αυτά, για μένα, οφείλει να τα σκεφτεί! Έχει ευθύνη τεράστια! Το ίδιο θα πω και για τον άντρα που θα απατήσει τη γυναίκα του. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι άμοιρος ευθυνών! Όμως πιστεύω πως αυτός που βρίσκεται μέσα στο ζευγάρι είναι πιο εγκλωβισμένος σε μια ρουτίνα, μια καθημερινότητα και πολύ πιο εύκολο να παρασυρθεί από τον έρωτα (που σίγουρα δεν τον βρίσκει και συχνά). Ενώ το τρίτο πρόσωπο, που είναι ένα άτομο ελεύθερο χωρίς δεσμεύσεις, περιμένω να σκεφτεί πιο καθαρά και να επιλέξει να βρει ένα ελεύθερο ταίρι. Σκέψου, έχει τη δυνατότητα να βρει ουσιαστικά τον οποιοδήποτε διαθέσιμο άνθρωπο κυκλοφορεί τριγύρω! Έχει ελεύθερία κινήσεων και επιλογών, γι'αυτό περιμένω να πάρει τη σωστή απόφαση και να κάνει μια σωστότερη επιλογή.
Scroll to top icon