ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2015 | 11:07

Προς όλους

Εσεις εαν ειχατε σχεση με κάποιον τρια χρόνια ο οποίος γνωριζε οτι διαβαζετε την στηλη και καθημερινά βλέπατε εδω μεσα τις συζητησεις, τα παράπονα σας και τα προβλήματα τα οποία μοιραζεστε μαζι του προσωπικα και οικογενειακα πως θα αντιδρουσατε; Θα χωριζατε; Οταν ειχα αναφερει κατι με είχε βγαλει τρελή. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χωρισω μόλις βρεθει η κατάλληλη αφορμή. Δεν με ενοχλει τοσο που τα εκθετει σε άλλους εστω και ανωνυμα αλλα το οτι δεν τον εμπιστευομαι πια. Πλέον δεν του λεω τίποτα που με αφορα. Τα συζηταω με άλλους.
1
 
 
 
 
σχόλια
του έδειξες δλδ συγκεκριμένες εξομολογήσεις εδώ μέσα που σου φάνηκαν ίδιες με την προσωπική σου ζωή και το αρνήθηκε; Είσαι 100% σίγουρη ότι είναι δικές του; Δεν ξέρω αν θα με πείραζε, ανάλογα το ύφος του στις εξομολογήσεις. Μπορεί να θέλει να πάρει γνώμες. Πάντως άμα είναι σίγουρα αυτός και στο έκρυψε ναι δεν είναι καλό σημάδι. Αυτό θα με πείραζε περισσότερο.
Scroll to top icon