ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2015 | 19:53

περιμενω ακομα...

καλησπερα σε ολους σας..θελω να πω αυτο που με βασανιζει τους τελευταιους μηνες.ειμαι ανδρας 38 ετων κ χωρισα 6 μηνες πριν με την γυναικα που θα ηθελα να περασω ολη μου την ζωη..ητανε δικη της αποφαση 100%, τους λογους δεν θα τους αναφερω εκτος οτι εγω πιστευα πως μπορουμε να βρουμε αυτο που ελειπε ενω εκεινη οχι..στο 2μηνο επανω εμαθα οτι εκανε αλλη σχεση με καπιο παληκαρι που δεν το γνωριζω αλλα ουτε κ με νοιαζει να ξερω.(δεν το λεω με κακια αληθεια δεν με φταιει αυτος οπως κ να χει)οταν το εμαθα πληγωθηκα παρα πολυ με την εννοια οτι προτιμισε αλλη αγκαλια απο την δικη μου.. με πονεσε αυτο πολυ.την αγαπω ακομα κ πολυ κ θα συγχωρουσα οτι εγινε αν φυσικα καταλαβαινε κ αυτη κ οτι ηθελε ξανα να ημαστε μαζι.ο εγωισμος μου ειναι πολυ μικρος μπροστα στην αγαπη που της εχω.ηταν τα παντα για μενα ο λογος να κανω τα παντα. τα παντα ομως κ χωρις να το ζητησει, ετσι ειμαι απλα εγω..για καποιους ειμαι λαθος κ πολυ μαλιστα, αλλα δικη μου ζωη ειναι κ δικα μου θελω οποτε δεν μου λενε κ πολλα αυτες οι γνωμες κ ασ ειναι για το καλο μου..θελω να ρωτησω τις γυναικες εδω μεσα αν το να περιμενω μηπως αλλαξει γνωμη ειναι μεγαλο λαθος.. γιατι αυτο κανω,περιμενω κ ελπιζω να καταλαβει αυτο που εγω ηδη ξερω η νομιζω οτι ξερω..ειχαμε πραγματικη αγαπη ουσιαστικη με ειλικρινια σπανια πραγματα ειδικα στην εποχη μας..γιαυτο κ πονος μου μεγαλος..θα ηθελα καποιες γνωμες αν βρειτε την διαθεση να γραψετε..ευχαριστω..
1
 
 
 
 
σχόλια
φίλε μην κανεις καμια χαζομάρα και κάνεις αυτό που σου έιπε ο/η 21.52. Ξεκίνα δραστηριότητες για να μην σκέφτεσαι αλλα και για να γνωρίσεις και κάποια άλλη κοπέλα και άσε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Επίσης μην ξεχνάς, ο έρωτας με έρωτα περνά!Σε καμία περίπτωση μην μπεις στο τρυπακι να πεις τι νιωθεις κλπ. Αυτή είναι συναισθηματικά οκ και έχει συνεχίσει, εσύ είσαι στην μαύρη θλίψη. Θα σου πάρει και τα σώβρακα (τρόπος του λέγειν) έτσι και το πράξεις.
Scroll to top icon