ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2015 | 20:11

Η καλύτερη μου φιλη

η καλύτερη μου φίλη είναι χαρούμενη γατί ερωτεύτηκε κι ενώ θα έπρεπε να είμαι κι εγώ κάπως έτσι (ίδιο μουντ), το έχω πάρει κατάκαρδα. Με τη συγκεκριμένη είχαμε τσακωθεί μόνο μια φορά όταν μου μίλαγε ενώ δεν ειπχε όρεξη και σηκώθηκα και τα έσπασα όπλα και έφυγα. Από τότε ντρεπόμουν να κοιτάξω στα μάτια γιατι ένιωσα ηλίθια που με ένοιαζε η γνώμη μιας παλαβός άγνωστης, αλλά δε βρήκα ποτε το θάρρος να τς το πω και το κρατούσα μέσα μου και με είχα ζαλίσει στα τηλέφωνα και όλοι οι κοινοί μας φίλοι με πίεζαν να τα ξαναβρούμε γιατί ήταν καλή και είχαν κανονίσει κρυφά να τα βρεθουμε σε μια συνάντηση αλλα δεν ήρθε τελικά και από τοτε μου τρωτά οριστικά και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ γιατι ηταν οξύθυμη και με έκανε κι εμένα να συμπεριφέρομαι ετσι ενώ έπρεπε να παει σε ψυχολόγο για να λύσει καποια θέματα που την απασχολούσαν. Μια ηθελα ξερει πως αισθάνομαι αλλα δε θελω να την ξαναδώ. Με πόνεσε ψυχικά. Πονάω.
1
 
 
 
 
σχόλια
9 γραμμές χωρίς καμιά τελεία! Σύνελθε καλέ να καταλάβουμε τι γράφεις. Τέσπα αυτά γίνονται συχνά ανάμεσα σε φίλες. Δεν θες να την ξαναδεις, μην την ξαναβλέπεις. Δε σε αναγκάζει κανείς να έχεις στη ζωή σου άτομα που δεν σου ταιριάζουν/σου βγάζουν τον κακό σου εαυτό/σε πονάνε. Ξέχνα την και συνέχισε τη ζωή σου. Ότι έγινε έγινε. Δε χρειάζεται να χαίρεσαι με τη χαρά της (εφόσον φίλη σου δεν είναι πια), αλλά μην ταράζεσαι κιόλας επειδή είναι αυτή χαρούμενη. Απλώς αδιαφόρησε και προχώρα.
Scroll to top icon