ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2015 | 15:06

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ

Το γράφω ως τίτλο καθώς αυτό που θα σας εξομολογηθω είναι περίεργο.Λοιπόν όταν ήμουν κάπου στα 8 όντας μικρό κοριτσάκι και εννοείται και ανώριμο , μια μέρα είχα μαλώσει με μια κοπελα που μαλωναμε πολύ συχνά .Γενικός πρέπει να σημειωσω ότι είχα πολύ θυμό μέσα μου παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Τέλος πάντων την ημέρα εκείνη με είχε προσβάλλει και εγώ καθώς απο μικρή ήμουν πολύ ευαίσθητη θέλησα να την εκδικηθώ.Ο τρόπος που είχα βρεί , επηρεασμένη απο τούς "μεγάλους" ακούγοντας τους να μιλάνε μια μέρα για τέτοια πράγματααποφασησα να την καταραστω.Εκείνη την ωρα που την κατάρασομουνήμουν πολύ θυμωμένη και δεν πολύ σκεφτόμουν τι έλεγα.Αυτά που είπα (και μην με κραξετε ήμουν μικρό παιδί) ήταν: πρώτων κάποια στιγμη στη ζωή της να δυστυχησει και να πάθει κατάθλιψη, ακόμη να θελήσει να κάνει κακό στον χωρίς όμως επιτυχία, επείσης να γίνουν όλοι οι φόβοι της πραγματικότητα , να μην την αγαπήσει ποτέ κανένας, να ερωτευτεί κάποια στιγμη στην ζωή της όμως αυτός που θα αγαπήσει να μην την συμπαθεί καν ,ακόμη να αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα σε πολλούς τομείς , να μην την συμπαθεί κανένας κ.αλ που δεν θυμάμαι.Ξέρω είναι κάπως να σκέφτεται ενα παιδάκι έτσι προφανώς έχω τα ψυχολογικά μου.Όταν τελείωσα με όλα αυτά είπα να σύμβουν πρώτα σε εμένα και μετα σε αυτήν καθώς πίστευα πως έτσι είναι πιό δίκαιο καί πώς θα τα πάθει σίγουρα και απο το να μην τα πάθει θυσιασα τον εαυτό μου.Στο τέλος επειδή την λυπήθηκα αρχησα να τα διορθωνω δίνοντας της ευχές για το μέλλον κ.αλ Το θέμα είναι οτι αυτή η κατάρα που εριξα μικρή σε αυτήν και προφανώς και σε εμένα έγινε πραγματικότητα και αργησα να το καταλάβω καθώς το είχα ξεχάσει και δεν το είχα πάρει καί τής μετρητής καθώς επείσης δεν πίστευα και στις κατάρες απλά για εκτόνωση το είχα κάνει. Και όμως τα έπαθα όλα μα όλα με την σηρα που τα είπα και τωρά είμαι πρως το τέλος και μάλλον θα αρχίσει να τα παθαίνει κι αυτήν.Τι να κάνω για να την γλιτωσω ?Πως περνεις μια κατάρα πίσω?Πάντως θα πάω μέσα στην εβδομάδα για εξομολόγηση ...Ομως γίνεται να πάρεις πίσω μία κατάρα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω ακούσει ότι αν βάλεις ένα παγωτό ξυλάκι Βανίλια 0% στο πρεβάζι του μπαλκονιού κατά τις 2 το μεσημέρι φεύγουν οι κατάρες.Πρόσεχε όμως πρέπει να είναι ξυλάκι βανίλια 0%.
Scroll to top icon