ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2015 | 18:30

απλα νομιζα

οτι ησουν κατι το οποιο καλυψε την αναγκη μου για αγαπη.Ελεγα οτι θα σε ξεπερασω γιατι οντως δεν μπορεις να μου δωσεις αυτα που εχω αναγκη. Κι ομως πηγαινω με αλλες και δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι τελικα ειμαι ερωτευμενος ακομα μαζι σου. Μου λειπεις πολυ. Μακαρι να ηταν τα πραγματα διαφορετικα. Μου λειπουν τα χειλια σου αγαπη μου. Το λαιμουδακι σου το ομορφο. Το κορμακι σου που το εκανα κεφι σαν τρελλος. Ηθελα να σου κανω ερωτα συνεχεια. Μακαρι να με ειχες αγαπησει και εσυ. Σ'αγαπω ακομα βλαμμενη.. μου λειπεις ρε.
5
 
 
 
 
σχόλια
και πώς ξέρεις ότι δε σε αγαπάει;κάνε της γνωστό αυτό που νιώθεις αλλά άσε στην άκρη κάθε εγωισμό και φρόντισε να βρείς τρόπο να της το περάσεις αυτό που νιώθεις.πολύ όμορφη εξομολόγηση,καλή επιτυχία σου έυχομαι :)
Άμα με αγαπούσε δεν θα έφευγε ρε φιλαράκι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ. Το προσπάθησα πολύ ρε παιδιά. Απλά δεν θέλει. Δυστυχώς την αγαπώ ακομα. Μου λείπουν τα στραβά της μου λείπουν τα καλά της. Απλά δεν με αγάπησε ποτέ, απλά με ερωτεύτηκε πολύ και εκεί τα μπέρδεψε. Μπερδεύτηκε και εκείνη, μπέρδεψε και μένα. Όπως και να εχει σας ευχαριστώ όλους. Αλήθεια μέσα απο την καρδιά μου πραγματικά ευχαριστώ!
κοπελα ειμαι. και εγω εφυγα απο καπου που επρεπε να φυγω γιατι η κατασταση ειχε φθαρει ανεπανορθωτα και με το να γυριζω εκανα κακο και σε εμενα και σε εκεινον.αυτο ομως δε σημαινει οτι δε τον αγαπαω και δεν τον σκεφτομαι καθε μερα..επισης η αγαπη φαινεται απο τις πραξεις και οχι απο τα λογια...οποτε μετρησε της πραξεις της και εκει θα δεις εαν ενιωσε αγαπη για σενα ή οχι..πολυ ομορφη εξομολογηση που δυστυχως δε τη βλεπω απο πολλους και συγκεκριμενα απο αυτον που θα ηθελα.καλο σου βραδυ.
Scroll to top icon