ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2015 | 15:01

Προβλημα

Εχω προβλημα με τους φακους επαφης. Εδω και πολυ καιρο με ενοχλουσε το ενα ματι οταν φορουσα το φακο. Πηγα στο γιατρο, εκανα θεραπεια, ειχα σταματησει να τους φοραω και τωρα μου ειπε ο γιατρος οτι ειμαι οκ αλλα παλι με ενοχλει. Δν αντεχω αλλο, η υπομονη μου εξαντληθηκε. Μπορει να ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα αν φοραω φακο μονο στο ενα ματι και οχι και στα δυο για ενα μικρο χρονικο διαστημα ξερει κανεις αν ειναι επικινδυνο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν εχεις λιγους βαθμους μυωπια (μεχρι 2-2,5), το να φορας απο το ενα ματι δεν θα σε βλαψει, απλα θα ειναι ενοχλητικο και δεν θα βλεπεις καλα. Απο 2,5 και πανω θα ειναι η απολυτη στραβομαρα, μη το σκεφτεσαι. Παντως αν εισαι ανω των 19 και φυσικα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα, σκεψου να κανεις λειζερ. Θα σε γλυτωσει απο απειρη ταλαιπωρια στο μελλον. Καλη τυχη!
Αν φοράς μόνο στο ένα μάτι πως θα βλέπεις από το άλλο; Εκτός αν φοράς φακούς για ομορφιά.. Και εγώ είχα θέματα με τους φακούς και με βόλεψαν τελικά οι μηνιαίοι. Με τους ετήσιους είχα συνέχεια μολύνσεις επιπεφυκίτιδα κτλ. Δοκίμασε τους, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon