ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2015 | 12:03

κοινωνικοποίηση

Γεια σας...Είμαι κοπέλα 18 και μόλις τελείωσα το λύκειο. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν είμαι καθόλου κοινωνική , μόνο μια φίλη είχα από την οποία έχω πλέον αποστασιοποιηθεί ,είχα τους λογους μου.Τώρα πλέον έχω μείνει ολομοναχη χωρίς παρέα και πραγματικα υποφέρω απο μοναξιά δεν έχω κανέναν να μοιραστω τις σκέψεις μου, τα συναισθηματα μου, τους προβληματισμούς , της απόψεις και τα σχέδια μου.Θελω να πάω κόντρα στην κοινωνική φοβία που έχω , όμως δεν ξέρω τον τρόπο. Δεν πέρασα στις εξετάσεις και θα ξανά δώσω του χρόνου, facebook δεν έχω και ουτε πρόκειται να κάνω.Πως μπορώ να βρω φίλους όμως?Τι θα μπορούσα να κάνω για να αρχίσω να συναναστρεφομαι με κόσμο?
1
 
 
 
 
σχόλια
Φτιάξε ένα blog στο tumblr να γράφεις αυτά που νιώθεις, να περνάει και η ώρα σου. Πάντα υπάρχει κάποιος να μιλήσεις εκεί. Κάνε κάπου εθελοντισμό. Ξεκίνα κάποιο ομαδικό άθλημα. Πες σε κανα ξάδερφο-ξαδέρφη να βγείτε με τη παρέα τους για να γνωρίσεις κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρεις παρέα. Πάνω απ΄ όλα να θυμάσαι όμως πως being alone δεν είναι το ίδιο με το να είσαι lonely. Μεγαλώνοντας θα μάθεις να είσαι ok με το να είσαι μόνη. Καλή τύχη!
Scroll to top icon