ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2015 | 14:04

Νιωθω μονη

Νιωθω μονη και δεν αντεχω αλλο.. Ειμαι 16 ,, η κολλητη μου ειναι αστα να πανε,,,,, Και δεν αντεχω,, Νιωθω οτι εχω καταθλιψη,,δεν θελω να βγω απο το σπιτι.. Απλα θελω εναν ομο να στηριχτω και εγω,,, Ενα αγορι που θα με κανει να νιωσω ομορφα,.,,,, Αχχχχ θεε μου να ζει κανεις ή να μην ζει..?? ηδου η αποριααα, (sorry για τα ορθογραφικα,, ειμαι αχρηστη)
2
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείται να ζει!!!Να ζει και να βασιλεύει αντλώντας δύναμη και ενέργεια πρωτίστως από τον ίδιο του, τον εαυτό!!Οι άνθρωποι στην ζωή μας (φίλοι, αντρες/γυναίκες) έρχονται, παρέρχονται, άλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν, άλλους τους διώχνουμε, κτλ. κλπ...Πάντα όμως με τον εαυτό μας θα είμαστε, οπότε φρόντισε πρωτίστως να νιώθεις όμορφα με εσένα, με τις σκέψεις σου, με τον χαρακτήρα σου, να μπορείς να στηρίζεσαι στους δικού σου ώμους, και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν!!Πολλές φορές στην ζωή του ο κάθε άνθρωπος, περνάει διαστήματα μοναξιάς...δεν είναι και το τέλος του κόσμου!!
Δεν θα σου δωσω απαντηση τυπου "Εισαι μικρη ακομη....".Απλως θα σου πω οτι εμεις κανουμε τις επιλογες μας.Κανεις αλλος.Και να κανεις υπομονη διοτι οι καταστασεις αλλαζουν.Απο σενα εξαρταται η κατευθυνση της αλλαγης ;)
Scroll to top icon