ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2015 | 19:30

σκεφτομουν..

του χρονου παιρνω πτυχιο και εχοντας παει ηδη 1 φορα ερασμους και ελπιζοντας να παω και του χρονου αυτη τη φορα για πρακτικη και οχι για σπουδες θα ηθελα να μεινω εκει...την 1η φορα που ειχα παει ειχα παθει πολιτισμικο σοκ και χρειαστηκα καποιο καιρο για να μπορεσω να προσαρμοστω στην ελλαδα...το θεμα ειναι οτι θελω να μεινω στη χωρα που θα κανω πρακτικη, αλλα νιωθω τοσο ασχημα που σκεφτομαι να εγκαταλειψω την ελλαδα, αλλα αυτο που πραγματικα με ενδιαφερει να κανω εδω δε μπορω, εχει σχεση με ανθρωπιστικες σπουδες για να μην πολυλογω και δυστυχως δεν εχω ελπιδες εδω. επισης παντα εχω στο μυαλο μου εικονες απο τη χωρα που ειχα παει τοτε. θυμαμαι το πανεπιστημιο, την οργανωση, την ασφαλεια, τα μεσα μεταφορας, τα απειρα ποδηλατα, την οικολογια, το πρασινο, τους ανθρωπους... τα θυμαμαι και βλεπω οτι υπαρχει διαφορα σε σχεση με την ελλαδα και ειναι και μεγαλη. εκει θυμαμαι δεν ειχα αντιμετωπισει το σεξισμο επειδη ειμαι γυναικα, εκει πιανοντουσαν χερι χερι οι ομοφυλοφιλοι και κανεις δεν ελεγε τιποτα, εκει κυκλοφορουσα μονη το βραδυ και εδω αλλα με τρομο οταν ειμαι ασυνοδευτη... ζυγιζω τις καταστασεις και βλεπω οτι τα αρνητικα επισκιαζουν τα θετικα... αλλα εχω τυψεις, πειραζει που θελω να φυγω; ειναι εγωιστικο; ειναι σαν να παραταω τη χωρα μου; ... ειναι κακο που θελω κατι καλυτερο για μενα; ειμαι μικρη ακομα, μολις 21..δε ξερω.. θα ηθελα πολυ να μου πειτε τη γνωμη σας..
1
 
 
 
 
σχόλια
Πριν εκατομμύρια χρόνια, την εποχή που δεν υπήρχαν πατρίδες και σύνορα, το ανθρώπινο είδος μετανάστευε από περιοχή σε περιοχή, για πόσιμο νερό και τροφή ώστε να επιβιώσει.Είναι λοιπόν αναπόσπαστο ανθρώπινο δικαίωμά σου, να κάνεις οτιδήποτε μπορείς για να ευημερήσεις και να ευτυχίσεις στην ζωή σου με κάθε μέσο, οσο αυτό δεν είναι ζημιογόνο προς κάποιον τρίτο.Η πλειοψηφία των όσων σου λένε το αντίθετο, θα είχαν ήδη κάνει αυτό που σκέφτεσαι, απλάδεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν.Μην αφήνεις τέτοιες σκέψεις να σε τραβάνε πίσω. Δ Ε Ν είναι εγωιστικό ούτε προδοσία. Μην ξεχνάς ότι πάνω από 50 χρόνια τώρα, η χώρα σου παρατάει τους κατοίκους της και οχι το αντίθετο.Ευχαριστώ που ζήτησες την άποψη μας μέσω της ανάρτησης σου.Καλό σου ταξίδι και με μια υπέροχη σταδιοδρομία.
Scroll to top icon