ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2015 | 17:54

κατατακτηριες

Γεια σας.Με τα μορια που εχω δε πιανω ιατρικη που ειναι το ονειρο μ αλλα φαρμακευτικη σιγουρα.αμα τελειωσω φαραακευτικη μπορω να δωσω κατατακτηριες για ιατρικη;;σε ποιο ετοσ μπαινεις;ειναι δυσκολο;Μηπωσ δεν αξιζει τον κοπο;αλλα λεφτα για φαρμακειο δεν εχουμε.τι αλλο μποω να κανω μετα;Μπερδεμενος ειμαι πολυ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: )
2
 
 
 
 
σχόλια
Μ'αρεσει που απαντας και με τοση σιγουρια.Η φαρμακευτικη ειναι 5 χρονια, και ειναι αρκετα απαιτητικη σχολη, αλλα ανταμοιβει εναν που ειχε κολλημα με τις επιστημες υγειας κ δεν θελει απλα να ανοιξει ενα φαρμακείο (στην ιδια θεση με εσενα ημουν κ εγω). Επισης, να ξερεις ότι το φαρμακειο δεν ειναι η μονη διέξοδος. Αντιθετα, θα δεις στηνπρακτικη σου-αν επιλεξεις την σχολη-οτι το φαρμακειο ειναι κατι που δεν απαιτει ιδιαιτερες γνωσεις. Η σχολη ομως σε ετοιμαζει για να εργαστεις σε φαρμακοβιομηχανιες, σε ερευνητικες ομαδες, σε νοσοκομεια...Οσο αφορα τις κατατακτηριες, θελουν πολυ διαβασμα, κ μπαινεις αν δεν κανω λαθος στο 3ο εξαμηνο (2ο ετος) με ολα τα κοινα μαθηματα (ανατομιες, φυσιολογιες, φαρμακολογιες κλπ κλπ) περασμενα.Ακομα, κατι που κανω εγω που θελω κατατακτηριες, παιρνω επιλεγομενα μαθηματα απο την ιατρικη που μπορει να απαιτουν περισσοτερο διαβασμα, αλλα θα μου αναγμωριστουν μετα.Καλη σου τυχη :)(Σορρυ για τυχον ορθρογραφικα, ειμαι απο ταμπλετ)
Scroll to top icon