ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2015 | 17:52

Μη στέλνετε εξαρχής!

Γιατί μερικοί και μερικές, ανησυχητικά μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα δυστυχώς, απαντάτε σε αναζητήσεις και μετά το πρώτο μήνυμα εξαφανίζεστε ή απαντάτε μια βδομάδα μετά ή δίνετε skype για να κυλήσει υποτίθεται η κουβέντα πιο γρήγορα από το mail και απαντάτε μια ώρα μετά σε κάθε μήνυμα ή κάνετε αναζητήσεις και απαντάτε ξερά λες και σας φορτώθηκαν ή γειώνετε τον άλλο με τη μια και άλλα τέτοια κουλά?Αν δεν έχετε σκοπό να επικοινωνήσετε με τον άλλον, μη στέλνετε εξαρχής!Πολλαπλή προσωπικότητα έχετε ή μήπως στέλνετε από κουτσομπολιο για να δείτε το mail του άλλου και να μάθετε ποιός είναι?Και μη δω σε κάνα σχόλιο από κάτω ότι είδαν ότι "δεν τραβάει" και "δεν υπάρχει χημεία" και άλλες τέτοιες χαζομάρες, γιατί με ένα δύο μηνύματα και χωρίς να δώσεις την ευκαιρία στον άλλον να τον γνωρίσεις δε μπορείς να το προεξοφλήσεις αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Με ένα ή δύο μηνύματα μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά. Εκτός αυτού, η ''περιέργεια'' είναι ένας ανθρώπινος παράγοντας. Τέλος, η ανωριμότητα να περνάνε την ώρα τους κάποιοι χωρίς να έχουν κανέναν σκοπό ούτε διάθεση να προσεγγίσουν ουσιαστικότερα έναν άνθρωπο δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Σε κάθε περίπτωση, μην απορείς για τέτοιου είδους συμπεριφορές μέσω διαδικτύου όταν αντίστοιχες συμπεριφορές βλέπει κανείς από άτομα του περιβάλλοντός του τα οποία και θα ξαναδείς μπροστά σου.
Από τη στιγμή που μπαίνεις σε έναν ιστότοπο στον οποίο γράφεις ότι σου κατέβει στο μυαλό και το μοιράζεσαι όχι με τις κολλητές σου αλλά με ένα τσούρμο άγνωστους ανθρώπους δεν νομίζω πως μπορείς να έχεις απαιτήσεις από αυτούς γιατί πολύ απλά δεν τους έχεις διαλέξει.
Scroll to top icon